Η Μάρω Λύτρα άλλαξε τη ζωή της εργάζεται ως νοσοκόμα

Facebook Twitter YouTube
A+ A A-

Η Μάρω Λύτρα άλλαξε τη ζωή της εργάζεται ως νοσοκόμα

Σε συνέντευξη της η Μάρω Λύτρα αποκάλυψε γιατί έφυγε από την Ελλάδα και την μεγάλη αλλαγή στα επαγγελαμτικά αφού σπούδασε νοηλευτική και πλέον εργάζεται σε νοσοκομείο της Αμερικής.
«Έβλεπα την οικονομική κατάσταση της Ελλάδας να αλλάζει. Όπως άλλαζε παράλληλα και η νυχτερινή ζωή. Αλλάζανε οι μισθοί. Άρχισαν σιγά σιγά να πέφτουν τα νυχτοκάματα για τους νέους καλλιτέχνες. Έτσι είπα στον εαυτό μου, πριν η καριέρα μου πιάσει πάτο, θα φύγω όσο ακόμα είμαι ψηλά Πραγματικά πήρα την απόφαση όταν ξεκίνησα τότε τις εμφανίσεις μου στην Θεσσαλονίκη με τον Νότη Σφακιανάκη. Το βράδυ της πρεμιέρας, κοίταξα πίσω μου την ορχήστρα και τους προβολείς να θολώνουν τα μάτια μου.. Τότε ήχησε μια φωνή στο κεφάλι μου. Άκουσα τον εαυτό μου να μου λέει «ΜΑΡΩ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ»... Πακέταρα μια βαλίτσα ακριβώς όπως είχα κάνει το 2003 για να έρθω στην Ελλάδα και επέστρεψα στην οικογένεια μου» λέει η Μάρω Λύτρα.

- Πέρα από το μαγαζί που τραγουδάς Παρασκευή-Σαββάτο ασχολείσαι και με κάτι άλλο παράλληλα;
«Φυσικά. Αν θα σου πω δεν θα μπορείς να το πιστέψεις. Όταν γύρισα εδώ λοιπόν, πήγα Πανεπιστήμιο, σπούδασα και έγινα νοσοκόμα με πτυχίο και δουλεύω πάνω σε αυτό part time. Ναι, περίεργο είναι το ξέρω (γέλια)»

- Ακούστηκε πολύ έντονα ότι παντρεύτηκες και έχεις γίνει ήδη μητέρα !
«Δυστυχώς που οι φήμες είναι απλά φήμες. Ωραίο θα ήτανε να ήμουν μανούλα. Δεν παρακάλεσα το θεό για τίποτα άλλο εκτός από αυτό. Να γίνω μάνα. Να μου χαρίσει ένα παιδί. Η μεγαλύτερη πληγή μου που με πονάει και δεν κλείνει. Δεν ξέρεις όμως ποτέ τι θα ξημερώσει. Θα δείξει όμως. Έχει ο θεός.»

Related items

  • Φωτογραφία - Ο κόκκινος Πάνος και η γαλάζια Ολγα μαζί με Ομπάμα
  • Φωτογραφίες - απίστευτος ζωγράφος ο Τζ. Μπους
  • Γιατί φοβάται η ΗΠΑ τη Ρωσία
  • 460 στρατιωτικά οχήματα των ΗΠΑ έρχονται Ελλάδα
  • Μέθυσε η ασφάλεια του Ομπάμα τους έστειλαν πίσω στις ΗΠΑ
More in this category: « Το πιο προκλητικό σποτ που είδατε ποτέ Δείτε αλλιώς τη Δούκισσα Νομικού »
back to top
Tweets by @vagelisgiakoumi
Facebook Slider

Register

User Registration
or Cancel