Ο Σ. Ρουβάς γίνεται αγρότης

Facebook Twitter YouTube
A+ A A-

Ο Σ. Ρουβάς γίνεται αγρότης

Διάσημος τραγουδιστής αποφασίζει να κάνει στροφή στην καριέρα του και δραστηριοποιηθεί στο χώρο των αγροτικών καλλιεργειών σε επαρχιακή πόλη.

Πρόκειται για τον γνωστό σε όλους μας, Σάκη Ρουβά που βάσει δημοσιευμάτων βρέθηκε πριν λίγες μέρες στην πόλη του Αγρινίου με αφορμή να ξεκινήσει μία νέα επιχειρηματική δραστηριότητα, χωρίς όμως να αφήνει το τραγούδι.

Όπως δημοσιεύθηκε στο agrinionews.gr απορία προκάλεσε στους κατοίκους της πόλης η επίσκεψη του Σάκη Ρουβά στα μέρη τους. Ενώ κανείς δεν ήξερε τον λόγο αυτής του της επίσκεψης.

Η παραμονή του κράτησε περίπου τρεις ημέρες και συγκεκριμένα την περασμένη Παρασκευή αλλά και την περασμένη Δευτέρα είχε διαδοχικές συναντήσεις με τον πρόεδρο της Ένωσης Αγρινίου , Θωμά Κουτσουπιά, αλλά επισκέφτηκε και ορισμένες αγροτικές μονάδες της περιοχής προκειμένου να ενημερωθεί για τις διάφορες καλλιέργειες που λαμβάνουν χώρα στην περιοχή.

Όλα δείχνουν πως οι επαφές του Σάκη πήγαν καλά και ότι η συνεργασία του θα προχωρήσει σύντομα.

Μέχρι στιγμή όμως, δεν έχει γίνει ούτε γνωστό σε τι είδους επενδύσεις θα προβεί ο καλλιτέχνης- αγρότης- επιχειρηματίας, αλλά ούτε πότε ακριβώς θα δοθεί το πράσινο φως για την επένδυση έκπληξη του.

More in this category: « Δείτε αλλιώς τη Δούκισσα Νομικού Οι παράλογες απαιτήσεις της lady Gaga για να έρθει στην Αθήνα »
back to top
Tweets by @vagelisgiakoumi
Facebook Slider

Register

User Registration
or Cancel