Τατσόπουλος: Αντισημίτης και φιλοχρυσαυγίτης ο Καρυπίδης

Facebook Twitter YouTube
A+ A A-

Τατσόπουλος: Αντισημίτης και φιλοχρυσαυγίτης ο Καρυπίδης

Κριτική στην Κουμουνδούρου για την επιλογή του Θ. Καρυπίδη ως υποψήφιου Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας άσκησε ο ανεξάρτητος βουλευτής Π. Τατσόπουλος, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα FM.


Ο κ. Τατσόπουλος χαρακτήρισε συγκεκριμένα «πολύ κακή επιλογή» την υποψηφιότητα του κ. Καρυπίδη, κατηγορώντας το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για «μπακαλίστικh λογική».
«Ο Καρυπίδης, ένας άνθρωπος που με ένα απλό γκουγκλάρισμα στην ιστοσελίδα του βρίσκεις πράγματα που δεν είναι κρυφά και τα βρίσκεις μέσα σε ένα τέταρτο της ώρας αν θες να τα μάθεις, έβλεπες ότι είναι και λαϊκιστής και αντισημίτης και φιλοχρυσαυγίτης. Ποια ήταν η αρετή του που άρεσε στον ΣΥΡΙΖΑ; Ότι ήταν αντιμνημονιακός. Παιδιά, δεν πάμε έτσι... Μ' αυτήν την μπακαλίστικη λογική ότι αν είναι αντιμνημονιακός είναι καλός και αν είναι μνημονιακός είναι κακός. Αυτή είναι πολιτική για νηπιαγωγείο», σχολίασε ο βουλευτής.
Υποστήριξε ακόμη ότι «μερικοί στην Κουμουνδούρου έχουν πάρει πολύ ψηλά τον αμανέ» και «συμπεριφέρονται σαν να είναι σε έναν αυτόματο κυβερνητικό πιλότο που έχει την εξουσία σίγουρη».
Ο κ. Τατσόπουλος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο θέμα της υποψηφιότητας του Οδ. Βουδούρη, σημειώνοντας ότι αν δεν τον ήθελαν στον ΣΥΡΙΖΑ δεν θα έπρεπε να συνεργαστούν μαζί του εξαρχής. «Δηλαδή, τον Βουδούρη τον εγκρίνουν και μετά έρχονται και τον καλύπτουν ως φιλομνημονιακό, επειδή είχε ψηφίσει το πρώτο μνημόνιο και επειδή είχε ψηφίσει την κυβέρνηση Σαμαρά-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και μετά με τη ρετσινιά του αντιμνημονιακού του ρίχνουν ανάθεμα. Οι ίδιοι άνθρωποι που τον ενέκριναν και τώρα του σηκώνουν το δάχτυλο και του απευθύνουν δημοσίως νουθεσίες για το πώς πρέπει να μιλάει», παρατήρησε.

Related items

  • Ρένα Δούρου: Το πρώτο πράγμα που θα κάνω αν εκλεγώ
  • Γ. Κιμούλης και Π. Τατσόπουλος σε εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ
  • Η νέα βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη θέση της Ρ. Δούρου που παραιτήθηκε
  • Σκληρή γλώσσα Καμμένου για τους βουλευτές που έφυγαν
  • Αλ. Τσίπρας: μέχρι το 2016 το ΔΝΤ
back to top
Tweets by @vagelisgiakoumi
Facebook Slider

Login or Register

Facebook user?

You can use your Facebook account to sign into our site.

fb iconLog in with Facebook

LOG IN

Register

User Registration
or Cancel