Α.Σαμαράς: Η Ελλάδα βγαίνει απο την κρίση

Facebook Twitter YouTube
A+ A A-

Α.Σαμαράς: Η Ελλάδα βγαίνει απο την κρίση

Α.Σαμαράς: Η Ελλάδα βγαίνει απο την κρίση

«Η Ελλάδα βγαίνει από την κρίση με σταθερά βήματα», ανέφερε ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, μιλώντας στο συνέδριο «Τολμήστε τη Δημοκρατία», σχολιάζοντας ότι αυτό οφείλεται στο ότι η χώρα πίστεψε στην Ευρώπη και όχι στον λαϊκισμό.

 

Η χώρα «δοκιμάστηκε πολύ σκληρά τα προηγούμενα χρόνια, αλλά βρήκε το κουράγιο να παλέψει και να το διορθώσει», προσθέτοντας ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση αναζητά την ισορροπία θέτοντας την Ελευθερία και τη Δικαιοσύνη ως βασικά συστατικά της δημοκρατίας.

Στη συνέχεια, ο Αντώνης Σαμαράς εξαπέλυσε επίθεση σε όσους, όπως είπε, θέλουν να γυρίσουν πίσω για να ακολουθήσουν μια ψεύτικη ανάπτυξη με δανεικά, τονίζοντας πως η κυβέρνηση διάλεξε να σταθεί στα πόδια της για να κάνει τη μεγαλύτερη δημοσιονομική εξυγίανση που έχει γίνει ποτέ.

«Η χώρα ξαναβρίσκει το δρόμο της, μπαίνει σε ανάπτυξη και αυτό το καταφέραμε γιατί πιστέψαμε στην Ευρώπη, δεν πιστέψαμε στις σειρήνες του εξτρεμισμού και του λαϊκισμού» υπογράμμισε.

Μάλιστα, ερωτηθείς για το αν η δημοκρατία κινδυνεύει από την άνοδο της Χρυσής Αυγής, ο πρωθυπουργός τόνισε ότι δεν υπάρχουν Έλληνες που συμμορφώνονται με τις αρχές του ναζισμού, ενώ εκτίμησε πως όσοι ψηφίζουν Χρυσή Αυγή το κάνουν για να τιμωρήσουν, κυρίως για την ανεργία.

back to top
Tweets by @vagelisgiakoumi
Facebook Slider

Login or Register

Facebook user?

You can use your Facebook account to sign into our site.

fb iconLog in with Facebook

LOG IN

Register

User Registration
or Cancel