Δεν επιστρέφω στο ΠΑΣΟΚ και εξηγεί το γιατί ο Α. Λοβέρδος

Facebook Twitter YouTube
A+ A A-

Δεν επιστρέφω στο ΠΑΣΟΚ και εξηγεί το γιατί ο Α. Λοβέρδος

Πιθανή η επιστροφή του Κώστα Σημίτη στην κεντρική πολιτική σκηνή.
Την πολιτική συνεργασία του κόμματός του, «Συμφωνία για την Νέα Ελλάδα», με το ΠΑΣΟΚ προανήγγειλε ο Ανδρέας Λοβέρδος, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι δεν τίθεται θέμα επιστροφής του, όπως αποκάλυψε μιλώντας στην εκπομπή του Κώστα Χαρδαβέλλα και της Αγγελικής Λάζου στον Real FM.

Ο πρόεδρος του κόμματος «Συμφωνία για την Νέα Ελλάδα» θεωρεί ότι ο χώρος της Κεντροαριστεράς βρίσκεται σε παρακμή όπως προκύπτει από τον κατακερματισμό των δυνάμεων που την συγκροτούν αλλά και την έλλειψη αλληλοανοχής ανάμεσα τους.

Ακόμη ο Λοβέρδος εκτιμά ότι οι σκληρές πολιτικές που ακολούθησε το ΠΑΣΟΚ αποτελούν τον κύριο λόγο της συντριβής του στις τελευταίες εκλογές, ενώ αποκάλυψε πως την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξει η επίσημη ανακοίνωση του ονόματος και των συμβόλων του πολιτικού σχηματισμού της «Ελιάς».

Για την συνεργασία του με το ΠΑΣΟΚ, ο Λοβέρδος κατέστησε σαφές ότι δεν τίθεται ζήτημα επιστροφής του κάνοντας λόγο για συνεργασία. «Υπάρχει προοπτική να συνεχίσουμε και μετά τις εκλογές».

Τέλος, ο Λοβέρδος δεν θεωρεί πιθανή την επιστροφή του Κώστα Σημίτη στην κεντρική πολιτική σκηνή.

Πηγή: fosphotos.com/Μενέλαος Μυρίλλας

Related items

More in this category: « Φ. Κουβέλης: αλλάξετε πολιτική για να μην γίνουν πρόωρα εκλογες Β. Βενιζέλος : Τα κόμματα της αντιπολίτευσης έχουν ευθύνη »
back to top
Tweets by @vagelisgiakoumi
Facebook Slider

Login or Register

Facebook user?

You can use your Facebook account to sign into our site.

fb iconLog in with Facebook

LOG IN

Register

User Registration
or Cancel