Επίθεση Μιχάλη Καρχιμάκη στη κυβέρνηση

Facebook Twitter YouTube
A+ A A-

Επίθεση Μιχάλη Καρχιμάκη στη κυβέρνηση

Κάποιοι στην κυβερνηση εχουν αναγορευσει τις απολύσεις σε μέγιστη πρωτοβουλία υπακοής στους ευρωπαίους δανειστές και σε ενα πεδίο παιχνιδιού σε βάρος εργαζομένων ,απο υπουργούς που πολιτεύονται στις ίδιες περιφέρειες .

Κύριοι της κυβέρνησης και αγαπητοί σύντροφοι ,

οταν μιλάμε για το απαράβατο δικαίωμα στην εργασία και την καταπολέμηση της ανεργίας ,
Οταν εξαγγέλλουμε υποτίθεται θέσεις ευκαιριών απασχόλησης για καταπολέμηση της ανεργίας ,δεν μπορεί την ιδια στιγμή να μεθοδευονται και να υλοποιούνται απολύσεις ,τουλάχιστον απο χώρους που μπορεί να ελεγχθεί η αποτροπή τους .

Αυτό ειναι και υποκριτικό και δείχνει έλλειψη στοιχειώδους άντιληψης για τις συνέπειες της κρίσης και απο τους ευρωπαίους εταίρους και απο την κυβερνηση .

Αξιοποίηστε επιτέλους τους κατα την γνώμη σας πλεονάζοντες υπαλλήλους μέσω της κινητικότητας σε ενα μεγάλο βαθμό στους στους ελεγκτικούς μηχανισμούς που ειναι σε αποδρομη και κατάρρευση απο την έλλειψη προσωπικού ,με αποτέλεσμα να χάνονται ασύλληπτα έσοδα για το δημόσιο .
Ας υπηρετηθεί επιτέλους το δημόσιο συμφέρον χωρίς απολύσεις και με ολοκληρωμένη στελέχωση των καταρακωμενων ελεγκτικών μηχανισμών ,στην δικαιοσυνη ,την αγορά ,την εργασία ,τα τρόφιμα ,την οικονομία ,την υγεία ,την ασφάλιση ,και παντού όπου χρειάζεται έλεγχος .

Δεν μπορεί να την πληρώνουν μονίμως οι εύκολοι στόχοι και τα θύματα της κρίσης .

back to top
Tweets by @vagelisgiakoumi
Facebook Slider

Login or Register

Facebook user?

You can use your Facebook account to sign into our site.

fb iconLog in with Facebook

LOG IN

Register

User Registration
or Cancel