Αρση ασυλίας της χρυσής αυγής ψηφίζει τελικά ο ΣΥΡΙΖΑ

Facebook Twitter YouTube
A+ A A-

Αρση ασυλίας της χρυσής αυγής ψηφίζει τελικά ο ΣΥΡΙΖΑ

Η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ τάχθηκε στη σημερινή συνεδρίαση της υπέρ της άρσης της ασυλίας των εννέα βουλετών της Χρυσής Αυγής, κατά την ψηφοφορία που θα γίνει τις επόμενες ημέρες στο Κοινοβούλιο. Η πρόταση πρόκειται να υποβληθεί στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος.

Σύμφωνα με τη συζήτηση και το σκεπτικό που συνοδεύει την πρόταση της Πολιτικής Γραμματείας, ο ΣΥΡΙΖΑ αποσυνδέει το θέμα της άρσης της ασυλίας από τη συζήτηση και τον προβληματισμό που αναπτύσσεται για το αν πρέπει να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με μέλη της Πολιτικής Γραμματείας, έλαβε τη σημερινή απόφαση, με γνώμονα την προσήλωση στο έργο της Δικαιοσύνης και με στόχο να διευκολυνθεί στην αποστολή της.

Επί της ουσίας, τόνισαν οι ίδιες πηγές, η Δικαιοσύνη είναι αυτή που θα αποφασίσει για τις κατηγορίες που βαρύνουν τη Χρυσή Αυγή.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, σημείωναν, στο πλαίσιο της σταθερής πολιτικής του θέσης, να βρεθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης, όσοι εμπλέκονται σε δολοφονικές ή σε κάθε είδους παράνομες ενέργειες, συμβάλλει προς την αυτή την κατεύθυνση με τη σημερινή απόφασή του.

back to top
Tweets by @vagelisgiakoumi
Facebook Slider

Login or Register

Facebook user?

You can use your Facebook account to sign into our site.

fb iconLog in with Facebook

LOG IN

Register

User Registration
or Cancel