Τι είπε παλι ο Πάγκαλος

Facebook Twitter YouTube
A+ A A-

Τι είπε παλι ο Πάγκαλος

Για υποκρισία κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ, ο Θεόδωρος Πάγκαλος, όσον αφορά στο θέμα του διορισμού του Γιάννη Παπαθανασίου στην προεδρία των ΕΛΠΕ, ενώ μίλησε και για τις εξελίξεις στην Κεντροαριστερα.
Μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό ο Θόδωρος Πάγκαλος αναρωτήθηκε γιατί δεν αντέδρασε ο υπουργός Περιβάλλοντος Γιάννης Μανιάτης αφού έχει λόγο γι" αυτό το θέμα και είναι και ΠΑΣΟΚ.

«Κατ' αρχήν θεωρώ ότι ο κ. Μανιάτης είναι ΠΑΣΟΚ, αν δεν κάνω λάθος. Θα μου έκανε πολύ μεγάλη έκπληξη αν δεν είχε πει τη γνώμη του και θα υπήρχε τότε πολύ σοβαρό θέμα λειτουργίας της κυβέρνησης, διότι δεν κυβερνάνε μόνοι τους. Δεν είμαστε μεγάλο κόμμα πλέον, αλλά μάς χρειάζονται και καλό είναι να λέμε την άποψή μας για θέματα των οποίων μας έχει εκχωρηθεί η αρμοδιότητα. Ο κ. Μανιάτης είναι βουλευτής ΠΑΣΟΚ Αργολίδας και αρμόδιος υπουργός, άρα φαντάζομαι ότι έχει πει «ναι»» τόνισε ο κος Πάγκαλος.

Πρόσθεσε μάλιστα με ειρωνεία: «Αν έχει πει «ναι», δεν καταλαβαίνω γιατί ο φούφουτος – δεν ξέρω ποιος – από το ΠΑΣΟΚ κάνει tweet και μιλά. Το ΠΑΣΟΚ είναι ενιαίο, έχει ηγεσία και με την έγκριση αυτής έχει μπει στην κυβέρνηση, δεν άκουσα τον κ. Μανιάτη να πει ότι το έμαθε ξαφνικά και δεν ήξερε τίποτα και άρα οι σαχλαμάρες αυτές είναι περιττές. Και θα έλεγα σε όλους αυτούς στις δύσκολες στιγμές που περνάει ο χώρος αυτός γενικότερα να κοιτάξουν να συμμορφωθούν».

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Παρασκευή, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος είχε αντιδράσει έντονα στον διορισμό Παπαθανασίου στα ΕΛΠΕ μέσω Twitter.

Για τους 58 είπε πως είδε την κίνηση αυτή με συμπάθεια, αλλά «...Μετά, άρχισαν να γίνονται διάφορα παράξενα πράγματα. Υπήρχαν μεταξύ τους διάφοροι που ήταν πρώην υπουργοί και βουλευτές, πράγμα το οποίο δεν είχα καταλάβει έτσι στην αρχή, διότι δεν βλέπω γιατί πρέπει να συμμετέχουν αυτοί σε τέτοιες κινήσεις – ή είναι σε ένα κόμμα ή έχουν φύγει από αυτό και είναι προσωπικότητες, δεν είναι ούτε 68 ούτε 168. Τώρα, υπάρχει μια σύγχυση. Στη συζήτηση που γίνεται τώρα π.χ. για το ευρωψηφοδέλτιο, εάν ο χώρος αυτός είναι έτσι όπως τον περιέγραψα και τον θεωρώ σεβαστό και αξιόλογο ως προσπάθεια, τότε ένας από αυτούς έχει δικαίωμα να συμμετάσχει σε όποιο ψηφοδέλτιο θέλει και όχι μόνο του ΠΑΣΟΚ, αλλά να πάει και στη ΝΔ, διότι έτσι είναι η τάση της πολιτικής και έτσι είναι τα κόμματα. Να πούμε ότι γεννήθηκε άλλο ένα κόμμα. Τι 58 και 68 και 168; Είναι το κόμμα αυτό που αποφάσισαν να το πουν 58 γιατί αποφάσισαν έτσι να το πουν».

 

Related items

  • Θ. Πάγκαλος : Ο Τσίπρας γεννήθηκε για την καταστροφή
  • Θ. Πάγκαλος : Ας αρχίσουν οι χοροί
  • Ο Θ. Πάγκαλος εκπρόσωπος της ελληνικής προεδρίας σε στρατιωτική επιτροπή
  • Μήνυμα Πάγκαλου στον Τζ. Κλούνεϊ
  • Γιατί ο Πάγκαλος κάθε φορά που μιλάει φροντίζει να τον προσέχουμε ;
back to top
Tweets by @vagelisgiakoumi
Facebook Slider

Login or Register

Facebook user?

You can use your Facebook account to sign into our site.

fb iconLog in with Facebook

LOG IN

Register

User Registration
or Cancel