Ο Σιμος ειναι αισιόδοξος με την τροικα

Facebook Twitter YouTube
A+ A A-

Ο Σιμος ειναι αισιόδοξος με την τροικα

Την σιγουριά του για την επισύναψη συμφωνίας με την τρόικα ενόψει του Eurogroup της Δευτέρας εξέφρασε ο κυβενρνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, ο οποίος μίλησε για μια σκληρή και αποτελεσματική διαπραγμάτευση.

Ερωτηθείς για το ποια είναι τα σημεία της εμπλοκής των συζητήσεων με τους επικεφαλής της Τρόικας ο κ. Κεδίκογλου υπέδειξε την εφαρμογή της «εργαλειοθήκης» του ΟΟΣΑ ενώ αναφερόμενος στο ζήτημα της διαφοράς που υπάρχει με το ύψος της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών υποστήριξε ότι δεν υπάρχει τέτοιο θέμα μετά τις δηλώσεις Ντράγκι ότι η Τράπεζα της Ελλάδος είναι υπεύθυνη γι' αυτό.

Παράλληλα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος εξέφρασε την πίστη του πως δεν θα ληφθούν νέα μέτρα το 2014, ενώ σχολίασε πως δεν υπάρχει καθυστέρηση στην εφαρμογή των προβλέψεων του Μνημονίου. Παράλληλα, μίλησε για το θέμα με το εισιτήριο των 5 ευρώ υποστηρίζοντας πως δεν θα ισχύει σε περίπτωση συνταγογράφησης, ενώ τέλος φάνηκε αισιόδοξος για την πορεία της ΝΔ στις ευρωεκλογές αποκαλύπτοντας πως διαθέτει ποιοτικά στοιχεία δημοσκοπήσεων τα οποία επιβεβαιώνουν την θέση του.

back to top
Tweets by @vagelisgiakoumi
Facebook Slider

Login or Register

Facebook user?

You can use your Facebook account to sign into our site.

fb iconLog in with Facebook

LOG IN

Register

User Registration
or Cancel