Πλήρης επιβεβαίωση του ρεπορτάζ για το τηλέφωνο Γιώργου και Βαγγέλη

Facebook Twitter YouTube
A+ A A-

Πλήρης επιβεβαίωση του ρεπορτάζ για το τηλέφωνο Γιώργου και Βαγγέλη

Πλήρης επιβεβαίωση του ρεπορταζ που γράφαμε πως ο Γιώργος Παπανδρέου αναζητούσε στο τηλέφωνο το Βαγγέλη Βενιζελο για να συζητήσει μαζι του τς θεματα με τη κεντροαριστερα. Είχαμε προβλέψει μάλιστα απο τις πληροφοριες που είχαμε νωρίς πως ο κ. Παπανδρέου δεν θα παραστεί στη σημερινη συνδιάσκεψη για την ελια γιατι ακριβώς διαφωνεί με τους όρους ππυ γινεται.

Γράφαμε χθες το πρωι με τίτλο :

 τηλεφώνημα του Γιώργου που δεν έγινε στον Βενιζέλο για το αν θα παραστεί στην ΕΛΙΑ

Άγνωστο παραμένει ακόμη αν τελικα στη συνδιάσκεψη της ΕΛΙΑΣ αυριο και μεθαύριο Κυριακή, θα παραστεί ο πρωην πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου. Ο ιδιος βρίσκεται στη Βιέννη που πήρε μέρος σε ένα μεγαλο οικονομικο φόρουμ στο οποίο και μίλησε για την κριση της ευρωπης και τις δυνατότητες να αλλάξουν οι ισορροπίες ενόψει των ευρωεκλογων, με αποτέλεσμα οι συνεργάτες του να μην γνωρίζουν ακόμη τι θα πράξει.

Εκείνο που γνωρίζουν ομως ειναι πως έλαβαν εντολή να τηλεφωνήσουν στο γραφείο του κ. Βενιζέλου ετσι ωστε να κανονίσουν ποτε θα μπορούσε ο προεδρος του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλης Βενιζελος να συνομιλούσε μαζι του τηλεφωνικά λόγω των υποχρεώσεων του στην Ευρωπη με τις συνόδους των υπουργων εξωτερικών για την κριση στην Ουκρανία.

Το τηλεφώνημα τελικώς δεν εγινε χθες που ηταν για να γινει διότι χάθηκαν τελικα, και ο ένας και ο άλλος στις υποχρεωςεις τους. Μένει λοιπόν να δούμε ποτε θα γινει η τηλεφωνική επικοινωνία σημερα μεταξυ Βενιζέλου και Παπανδρέου ετσι ωστε να γνωριζει και ο προεδρος του ΠΑΣΟΚ τι θα πράξει τελικα ο Γιώργος Παπανδρέου. Θα παει δηλαδη η οχι στη συνδιάσκεψη για την ΕΛΙΑ όπου θα ειναι παρών και ο Κώστας Σημιτης.

Εσείς τι νομίζετε πως θα κανει ο πρωην πρωθυπουργός ;

 

Link : http://egiakoumis.gr/index.php/politics/item/6027-2014-03-07-09-43-48

 

back to top
Tweets by @vagelisgiakoumi
Facebook Slider

Login or Register

Facebook user?

You can use your Facebook account to sign into our site.

fb iconLog in with Facebook

LOG IN

Register

User Registration
or Cancel