Βενιζέλος προς Παπανδρέου: Γιώργο σε συμφέρει να πάει καλά η κυβέρνηση

Facebook Twitter YouTube
A+ A A-

Βενιζέλος προς Παπανδρέου: Γιώργο σε συμφέρει να πάει καλά η κυβέρνηση

Ολοκληρώθηκε η συσκεψη του κ. Βενιζέλου με τους βουλευτες του οι οποίοι ομως δεν ηταν ολοι παρόντες είτε δικαιολογημένα είτε οχι. Απο το σύνολο της ΚΟ έλειπαν περίπου δεκα βουλευτες και εξετάστηκαν όλες οι λεπτομέρειες και τα κενα που υπάρχουν στις περιφέρειες του Ιονίου , της Πελοποννήσου και της δυτικής Μακεδονιας .

Έλειπαν δικαιολογημένα κατα την ηγεσια οι : Απόστολος Κακλαμανης , Γιάννης Μανιάτης , Μιχάλης Κασσης , Κώστας Τριανταφυλλος , Αχμετ Χατζηοσμάν , Δημήτρης Σαλτουρος και Ατζελα Γκερέκου, ενω ο Φίλιππος Σαχινίδης επικοινψνησε τηλεφωνικα με τον κ. Βενιζέλο . 

Αδικαιολογητα εκτός του κ. Παπανδρέου έλειπαν θανος Μωραϊτης , Μιχάλης Χρυσοχοιδης και Νίκος Σιφουνάκης . 

Η συζητηση με το  κ. Βενιζέλο και τους βουελευετς πηγε και στο θεμα του ασυμβίβαστου. Οι περισσότεροι ειπαν οτι θα πρεπει να θεσμοθετηθεί το ασυμβίβαστο και όσοι θελουν να ειναι υποψηφιοι για την ευρωβουλη και ειναι βουλευτες θα πρεπει να παραιτηθούν της βουλευτικής τους έδρας. 

Αν δεν νομοθετηθεί τότε το ΠΑΣΟΚ προσανατολίζεται σε ανάλογη απόφαση με εκείνη του κ. Σαμαρα. Ο κ. Βενιζέλος εξήγησε για όσους απο το ΠΑΣΟΚ μετέχουν σε διαφορετικά ψηφοδέλτια θα τους ευχηθουν απλώς καλή επιτυχία.

Την ιδια ωρα σύμφωνα με πληροφοριες , στη τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν προχθές ο Βαγγέλης Βενιζελος και ο Γιώργος Παπανδρρέου, φέρεται να απάντησε ο προεδρος του ΠΑΣΟΚ στον πρωην πρωθυπουργό πως για την πολιτκη του υπόσταση τον συμφέρει να παει καλα η κυβέρνηση.

 

 

Related items

  • Χωρίς εκπρόσωπο τύπου η ΕΛΙΑ που αναζητά γραφεία για να στεγαστεί
  • Ολη η αλήθεια για το τι συνέβη μέσα απο το βιβλίο του Γ. Παπανδρέου
  • ΠΑΣΟΚ: Γελοία τα σενάρια μεταπήδησης του Βενιζέλου στη Κομισιον
  • Το βιβλιο ενώνει ακόμη και την ΕΛΙΑ με τη ΔΗΜΑΡ
  • Οι συζητήσεις της επόμενης ημέρας στα κόμματα
More in this category: « Διαφάνεια στα οικονομικά των κομμάτων ζητά η τρόικα Τι λεει ο Β. Βενιζέλος στους βουλευτές του για τον ΣΥΡΙΖΑ »
back to top
Tweets by @vagelisgiakoumi
Facebook Slider

Login or Register

Facebook user?

You can use your Facebook account to sign into our site.

fb iconLog in with Facebook

LOG IN

Register

User Registration
or Cancel