Οι χαμηλές πτήσεις των υποψηφίων της ΝΔ προβληματίζουν τον Α. Σαμαρά

Facebook Twitter YouTube
A+ A A-

Οι χαμηλές πτήσεις των υποψηφίων της ΝΔ προβληματίζουν τον Α. Σαμαρά

Έντονο προβληματισμό φέρνουν στο Μέγαρο Μαξίμου οι δημοσκοπήσεις που δείχνουν τους υποψηφίους της ΝΔ στους μεγάλους δήμους και τις περιφέρειες της χώρας να καταγράφουν χαμηλές έως απογοητευτικές επιδόσεις.
Οι προσπάθειες των επιτελών του Μ. Μαξίμου αλλά και του ίδιου του πρωθυπουργού για την επίτευξη της μέγιστης δυνατής συσπείρωσης γύρω από τις υποψηφιότητες των κυρίων Άρη Σπηλιωτόπουλου (Αθήνα) Γιάννη Κουμουτσάκου (Περιφέρεια Αττικής) και Γιάννη Ιωαννίδη (Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας) δεν έχουν φέρει αποτελέσματα.
Είναι χαρακτηριστικό ότι ο κύριος Κουμουτσάκος, που αποτελεί επιλογή του ίδιους του κυρίου Σαμαρά, απειλείται με αποκλεισμό από τον δεύτερο γύρο, στο οποίο οι δημοσκοπήσεις φέρουν τους Γιάννη Σγουρό και την Ρένα Δούρου.
Αντίστοιχη είναι η εικόνα στην Αθήνα, όπου ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, νοιώθει την ανάσα του υποψηφίου του ΣΥΡΙΖΑ, Γαβριήλ Σακελαρίδη, που τον απειλεί με αποκλεισμό από τον δεύτερο γύρο.
Το ενδεχόμενο οι υποψήφιοι της ΝΔ, να μείνουν εκτός δεύτερου γύρου στον μεγαλύτερο δήμο και τη μεγαλύτερη περιφέρεια της Αττικής, έχει προκαλέσει συναγερμό στο Μαξίμου που έδωσε εντολή σε κορυφαίους υπουργούς να στηρίξουν με κάθε τρόπο τις υποψηφιότητες των Σπηλιωτόπουλου και Κουμουτσάκου.
Ενδεικτική είναι η σημερινή δήλωση της υπουργού Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη ότι η ανάκαμψη του τουρισμού της Αθήνας, θα ευνοηθεί από την παρουσία στο δήμο του Άρη Σπληλιωτόπουλου, που έχει διατελέσει υπουργός Τουρισμού.
Παράλληλα, ο Αντώνης Σαμαράς, δέχεται εισηγήσεις για να υπάρξει μια πιο σκληρή στάση απέναντι στην υποψηφιότητα του κ. Κακλαμάνη.
Για την περίπτωση Κουμουτσάκου εκφράζεται η άποψη ότι η υποψηφιότητα του έχει δυναμική που θα φανεί στη συνέχεια.
Όσον αφορά την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στην οποία προηγείται ο «αντάρτης» Τζιτζικώστας και τον δήμο Θεσσαλονίκης στον οποίο αναπτύσσει αξιοσημείωτη δυναμική ο Γ. Μπουτάρης, αντιμετωπίζονται ως μάχες, στις οποίες, εκ των πραγμάτων ο εκλογικός πήχης δεν είναι τόσο ψηλά

Πηγή: iefimerida.gr

Related items

  • Το SMS του Αντώνη Σαμαρά που "τρέλανε"τον Άδωνι
  • Τι θα πληρώσουν οι υποψήφιοι
  • Μπλέχτηκαν στην ελια με τους υποψήφιους
  • Παραφωνίες χαρακτηρίζει ο Α. Σαμαράς τις αντιδράσεις για το γάλα
  • Οι πρώτοι υποψήφιοι της ΕΛΙΑΣ για την ευρωβουλή
back to top
Tweets by @vagelisgiakoumi
Facebook Slider

Login or Register

Facebook user?

You can use your Facebook account to sign into our site.

fb iconLog in with Facebook

LOG IN

Register

User Registration
or Cancel