Επίθεση του Π. Κουκουλόπουλου στους Παπανδρεϊκούς

Facebook Twitter YouTube
A+ A A-

Επίθεση του Π. Κουκουλόπουλου στους Παπανδρεϊκούς

Αίσθηση προκάλεσε η επίθεση που εξαπέλυσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Πάρις Κουκουλόπουλος, κατά του Γιώργου Παπανδρέου. Σχολιάζοντας τις ηχηρές απουσίες στελεχών του κόμματος από τη συνδιάσκεψη της " Ελιάς", όπως αυτή του πρώην Πρωθυπουργού, (real fm 97,8) o Πάρις Κουκουλόπουλος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Λείπανε καταρχάς αυτοί που εμπνεύστηκαν το "λεφτά υπάρχουν". Λείπανε αυτοί που προκάλεσαν λέγοντας το "μαζί τα φάγαμε". Και έλειπε επίσης και η μοιραία ομάδα που πήρε την καταστροφική, για την παράταξη, απόφαση να πάμε μόνοι μας στο μνημόνιο και να αφήσουμε τον σημερινό πρωθυπουργό να παριστάνει τον ανέμελο και αδιάφορο προτείνοντας συνταγές που δεν υπήρχαν».

Παράλληλα, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ συμπλήρωσε: «Άρα λοιπόν η παράταξη έφτασε εδώ που έφτασε γιατί την προσδιόρισαν κάποιες ιστορικές κινήσεις και φράσεις. Το "λεφτά υπάρχουν" και το "όλοι μαζί τα φάγαμε" μας ακολουθούν και σήμερα. Δεν φτάσαμε εδώ τυχαία. Και όλοι όσοι έχουν συμμετοχή σε αυτά που είπα στο "λεφτά υπάρχουν" στο "όλοι μαζί τα φάγαμε" και στη μοιραία απόφαση να πάμε μόνοι μας στο μνημόνιο τον Μάιο του 2010 καλό είναι να μας δώσουν κάποτε μία εξήγηση».

Στο στόχαστρο του Π. Κουκουλόπουλου βρέθηκε και ο Κώστας Σκανδαλίδης, με αφορμή τη φράση του ότι «Δεν πέθανε ο χώρος, πέθανε το ΠΑΣΟΚ όπως το ξέραμε», σχολιάζοντας: «Άποψή του είναι με την όποια κραυγαλέα διαφωνώ. Ο καθένας έχει τις απόψεις του. Ο κ. Σκανδαλίδης πέρα από αυτό που είπε ότι "πέθανε" (το ΠΑΣΟΚ), είπε ότι είναι καθεστωτικό κόμμα. Έκανε 20 χρόνια υπουργός. Αν αισθάνεται ότι είναι καθεστώς, ας κάνει την αυτοκριτική του».

Για την απουσία του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη από τη Συνδιάσκεψη της «Ελιάς» ο Π. Κουκουλόπουλος ανέφερε:

«Μπορεί να διάβαζε το μνημόνιο ο κ. Χρυσοχοΐδης. Δεν ξέρω γιατί δεν ήρθε. Έχει κενά. Μπορεί να διάβαζε το μνημόνιο. Δεν ξέρω τι έκανε το Σαββατοκύριακο. Δικαίωμά του να μην έρθει. Δικαίωμα και δικό μας να κρίνουμε ο καθένας. Η πόρτα είναι ανοιχτή και μπορούν όλοι να έρθουν».

 

Related items

  • Δεν το πιστεύουν στην ΕΛΙΑ ο Γ. Βούλγαρης των 58 κάνει άνοιγμα στο ποτάμι και ανοίγει θέμα για την επόμενη ημέρα
  • Η νέα ιστοσελίδα της ελιάς οι αποφάσεις και τα γραφεία της
  • Π. Γερουλάνος: Βαγγέλη βγάλε την Ελια και βάλε τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ
  • Πιο κοντά Βενιζέλος και Λοβέρδος
  • Οι ελιές, τα ποτάμια , ο αγροτοτουρισμός
More in this category: « Αρθρο παρέμβαση του Μιχ. Χρυσοχοίδη: Το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται σε υπαρξιακή απόγνωση Ο τρίτος πόλος εχει εγκαίνια σήμερα »
back to top
Tweets by @vagelisgiakoumi
Facebook Slider

Login or Register

Facebook user?

You can use your Facebook account to sign into our site.

fb iconLog in with Facebook

LOG IN

Register

User Registration
or Cancel