Ο τρίτος πόλος εχει εγκαίνια σήμερα

Facebook Twitter YouTube
A+ A A-

Ο τρίτος πόλος εχει εγκαίνια σήμερα

Η πρώτη εκδήλωση του πόλου που συγκρότησε η Δημοκρατική Αριστερά εν όψει των ευρωεκλογών, με την επωνυμία «Δημοκρατική Αριστερά – Προοδευτική Συνεργασία», θα λάβει χώρα σήμερα στις 19.00 στο ξενοδοχείο «Καράβελ».

Πιο συγκεκριμένα, ομιλητής στην εκδήλωση θα είναι ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης, ο οποίος αναμένεται να δώσει το στίγμα της συνεργασίας που έχει συγκροτήσει το κόμμα του με στελέχη του ευρύτερου κεντροαριστερού χώρου, όπως οι πρώην υπουργοί του ΠΑΣΟΚ, Χάρης Καστανίδης, Πάνος Μπεγλίτης, η ευρωβουλευτής Μαριλένα Κοππά και άλλοι.

Μάλιστα, ο κ. Κουβέλης αναμένεται να οριοθετήσει τη δική του συνεργασία από την «Ελιά» που συγκρότησε το ΠΑΣΟΚ, επαναλαμβάνοντας με έμφαση ότι η «ΔΗΜΑΡ – Προοδευτική Συνεργασία» κατέρχεται στις ευρωεκλογές «αυτόνομα και ισότιμα προς όποια άλλη πολιτική δύναμη από την Ελλάδα θέλει να υποστηρίζει την υποψηφιότητα του κ. Μάρτιν Σουλτς».

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, ο οποίος συναντήθηκε με τον κ. Σουλτς, που είναι ο υποψήφιος του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος για την προεδρία της Κομισιόν, απαντώντας στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο, δήλωσε: «Κανένας δεν έχει το μονοπώλιο στην Ελλάδα να δηλώνει ευρωσοσιαλιστής ή οτιδήποτε άλλο σχετικό. Εκείνο το οποίο εμείς δηλώνουμε, είναι ο σαφής ευρωπαϊκός μας προσανατολισμός, ο καθημερινός μας αγώνας και η διεκδίκησή μας για να υπάρξει η Ευρώπη της αλληλεγγύης και της κοινωνικής συνοχής...».

Related items

back to top
Tweets by @vagelisgiakoumi
Facebook Slider

Login or Register

Facebook user?

You can use your Facebook account to sign into our site.

fb iconLog in with Facebook

LOG IN

Register

User Registration
or Cancel