Π. Τατσόπουλος : θα κάνω οτι και ο ΣΥΡΙΖΑ

Facebook Twitter YouTube
A+ A A-

Π. Τατσόπουλος : θα κάνω οτι και ο ΣΥΡΙΖΑ

Μέσω facebook, απάντησε ο Πέτρος Τσατσόπουλος στα σενάρια που τον θέλουν να έχει παρασκηνιακές συνεννοήσεις για την προεδρική εκλογή με τον Αντώνη Σαμαρά προκειμένου να βρεθούν οι 180 βουλευτές που απαιτούνται στην τρίτη ψηφοφορία και να μην οδηγηθεί η χώρα σε εκλογές.
Ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής με ανάρτησή του διέψευσε όλα αυτά αλλά και έβγαλε και είδηση λέγοντας ότι θα κρατήσει την ίδια στάση με τους βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης, όποια κι αν είναι αυτή.

«Ας επαναλάβω για μία ακόμη φορά -αφού το όνομά μου επίμονα συνδέεται με ανυπόστατα σενάρια- ότι στις ψηφοφορίες για τον επόμενο Πρόεδρο της Δημοκρατίας, δεν πρόκειται να ψηφίσω καμία πρόταση διαφορετική από την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ. Όσον με αφορά, τζάμπα το σασπένς. Τα σενάρια περί «πιέσεων», εκτός από αστεία, είναι και περιττά» έγραψε χαρακτηριστικά ανοίγοντας με αυτόν τον τρόπο τον δρόμο της επιστροφής του στην Κουμουνδούρου;

Related items

  • Ανήσυχος ειναι ο Αλ. Τσίπρας
  • Πως τα έμπλεξε ετσι ο Π. Τατσόπουλος
  • Ο Γ. Δραγασάκης δεν πιστεύει οτι ο ΣΥΡΙΖΑ έγινε ενιαίο κόμμα
  • Ο Αλ. Τσίπρας για το πού θα βρει τα χρήματα
  • Βίντεο - Ο Γ. Σακελλαρίδης μιλάει για το ρόλο της αστυνομίας , τις διαδηλώσεις και ξαφνιάζει
More in this category: « ALCO δημοσκόπηση πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ τρίτο το ποτάμι Ο Γ. Σακελαρρίδης μιλάει για το ρόλο της αστυνομίας και τα πιστεύω του για την Αθήνα »
back to top
Tweets by @vagelisgiakoumi
Facebook Slider

Login or Register

Facebook user?

You can use your Facebook account to sign into our site.

fb iconLog in with Facebook

LOG IN

Register

User Registration
or Cancel