Ο πρώην υπουργός Γ. Βουλγαράκης πάλι ξάφνιασε

Facebook Twitter YouTube
A+ A A-

Ο πρώην υπουργός Γ. Βουλγαράκης πάλι ξάφνιασε

Νέες επαγγελματικές δραστηριότητες ετοιμάζει ο πρώην Υπουργός Γιώργος Βουλγαράκης, όχι όμως στην Ελλάδα αλλά στη Μέση Ανατολή.

Ο Γιώργος Βουλγαράκης το τελευταίο διάστημα ετοιμάζει με αργά αλλά πολύ σταθερά βήματα το επαγγελματικό του «άνοιγμα» κατ αρχήν στο Ιρακινό Κουρδιστάν, στην περιοχή Ερμπίλ, την οποία πολλοί την χαρακτηρίζουν ως την «Καλιφόρνια της Μεσοποταμίας». Η συγκεκριμένη περιοχή δεν έχει επιλεγεί τυχαία από τον πρώην υπουργό καθώς «κάθεται» πάνω σε κοιτάσματα 45.000.000.000 βαρελιών αργού πετρελαίου, κάτι που την καθιστά αδιαμφισβήτητα «χρυσή».

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας, δραστηριοποιείται με την Hellenic Construction Ltd, μία ελληνική εταιρεία η οποία σύμφωνα με την περιγραφή της: «Ξεκινήσαμε το 2013, εισάγοντας στο Κουρδιστάν την ελληνική τεχνογνωσία στην κατασκευή. Μαζί μας είναι αρκετοί Έλληνες μηχανικοί και μάστορες κάθε ειδικότητας και είμαστε πάντα διαθέσιμοι για νέες συνεργασίες».

Παράλληλα, ο Γιώργος Βουλγαράκης δεν σταματά μόνο στον κατασκευαστικό τομέα αλλά και με αυτόν των τροφίμων. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο πρώην υπουργός θέλει να συνεργαστεί με την θυγατρική της βιομηχανίας Κρι-Κρι, η οποία έστησε το πρώτο της εργοστάσιο στην περιοχή.

Related items

  • Ανεστάλησαν οι εφημερίδες στο Ιράκ λόγω δολοφονίας δημοσιογράφου
More in this category: « Απίστευτες ιστορίες στο κοινοβούλιο με βουλευτές Τι θα ήταν για γέλια αναρωτιέται ο Αδωνις »
back to top
Tweets by @vagelisgiakoumi
Facebook Slider

Login or Register

Facebook user?

You can use your Facebook account to sign into our site.

fb iconLog in with Facebook

LOG IN

Register

User Registration
or Cancel