Α. Λοβέρδος εναντίον Κ. Χατζηδάκη

Facebook Twitter YouTube
A+ A A-

Α. Λοβέρδος εναντίον Κ. Χατζηδάκη

Βολές κατά του Χατζηδάκη έριξε ο επικεφαλής της Συμφωνίας για τη Νέα Ελλάδα, Ανδρέας Λοβέρδος, με αφορμή τη συμφωνία με την τρόικα, την εργαλειοθήκη του ΟΟΣΑ.

Μιλώντας στον realfm 97,8 και την εκπομπή της Κάτιας Μακρή, είπε χαρακτηριστικά: «Η επιτήρηση είναι πάρα πολύ χαλαρή. Είναι πάρα πολύ επικοινωνιακό το ανέβασμα των θεμάτων που αφορούν τη χώρα μας. Αυτή τη φορά, υπήρχε ένα σοβαρό θέμα, αυτό των τραπεζών, το οποίο λύθηκε πολύ θετικά και θα το στηρίξουμε».

Ακόμη σχολίασε: «Αγκάθια στη σημερινή πορεία προς τη συμφωνία δημιούργησε η έκθεση του ΟΟΣΑ, με απόλυτη ευθύνη της κυβέρνησης και του υπουργού Ανάπτυξης. Ο κ. Χατζηδάκης πρόσθεσε ερωτήματα στην έκθεση του ΟΟΣΑ, σε κάθε ανάγκη μεταρρύθμισης έλεγε ότι περιμένει την έκθεση, την κατέστησε θέσφατο, ήρθε η έκθεση του ΟΟΣΑ και την προσήρτησε με έναν απαράδεκτο τρόπο στο μνημόνιο. Μόνο αφελής τα κάνουν αυτά». Μάλιστα πρόσθεσε: «Η κυβέρνηση αυτοπαγιδεύθηκε εδώ. Η καλή διάθεση από τις δύο πλευρές έδωσε και εδώ λύση. Ποιος τρελός θα μπορούσε να σκεφτεί ότι θα υπήρχε πρόβλημα εν όψει Ευρωεκλογών».

«Η γενική κατεύθυνση είναι να μην έχει η χώρα προβλήματα, αλλά να μην έχουν και οι πολίτες προβλήματα. Είναι κατεύθυνση υποστήριξης. Για το γάλα, ή δική μου προσέγγιση είναι ότι είναι ένα σωστό μέτρο όμως έχει δεκάδες προϋποθέσεις που αν δεν τηρηθούν καταστρέφεται μια ολόκληρη παραγωγική τάξη. Θέλω να δω τη συμφωνία και να μην πιστέψω αυτό που διαβάζω, για να πω με απόλυτη ευθύτητα, αυτό που θα κάνουμε στη βουλή», σχολίασε ακόμα.

«Θέλω να υπάρχει μια αυτοτέλεια θεμάτων, διαφορετικά πρόκειται περί του συνήθους εκβιασμού. Πρέπει να υπάρξει μια θεματολογική διάσπαση των θεμάτων προκειμένου να μπορέσει και η βουλή να αποφασίσει και κάποια πράγματα», κατέληξε.

Πηγή φωτο eurokinissi

back to top
Tweets by @vagelisgiakoumi
Facebook Slider

Login or Register

Facebook user?

You can use your Facebook account to sign into our site.

fb iconLog in with Facebook

LOG IN

Register

User Registration
or Cancel