Σφοδρή επίθεση Τσίπρα στη κυβέρνηση και ΠΑΣΟΚ

Facebook Twitter YouTube
A+ A A-

Σφοδρή επίθεση Τσίπρα στη κυβέρνηση και ΠΑΣΟΚ

Σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, στο πλαίσιο της επίσκεψης που πραγματοποιεί στα Γιάννενα, προχωρώντας σε νέο άνοιγμα προς τους βουλευτές προκειμένου να αναλάβουν τις ευθύνες τους, καταψηφίζοντας επί της ουσίας τη συμφωνία με την Τρόικα.

«Νομίζω ότι πλέον κάθε βουλευτής και βουλευτίνα δεν έχουν κανένα ελαφρυντικό. Είναι στιγμές που αυτό που μετράει είναι το καθήκον απέναντι στην κοινωνία, στο λαό, στην πατρίδα και όχι το μικροκομματικό συμφέρον», είπε χαρακτηριστικά, ξεκαθαρίζοντας ότι «Εμείς, σε κάθε περίπτωση, θα καλωσορίσουμε κάθε διαφοροποίηση, προκειμένου να μην μπει οριστικά ταφόπλακα στην Ελλάδα της παραγωγής και της δημιουργίας».

Ο πρόεδρος τους ΣΥΡΙΖΑ, ανεβάζοντας κατακόρυφα τους τόνους,αφού δήλωσε ότι «Σήμερα, η κυβέρνηση γυρνάει τη χώρα στο 1911», τόνισε μεταξύ άλλων ότι «η υπόθεση του γάλακτος είναι χαρακτηριστική. Ο κ. Σαμαράς και ο κ. Βενιζέλος υπηρετούν συγκεκριμένα συμφέροντα. Είναι ταγοί πολυεθνικών συμφερόντων, συμφερόντων των καρτέλ του γάλακτος στην Ευρώπη. Και, ταυτόχρονα, είναι και νεκροθάφτες της Ελλάδας της παραγωγής και της δημιουργίας».

More in this category: « Κρίμα πέθανε ο υπουργός άμυνας θρήνος στην Κύπρο Κ. Πιερρακάκης : Χρειαζόμαστε πολλούς μικρούς ηγέτες και οχι εναν μεγάλο »
back to top
Tweets by @vagelisgiakoumi
Facebook Slider

Login or Register

Facebook user?

You can use your Facebook account to sign into our site.

fb iconLog in with Facebook

LOG IN

Register

User Registration
or Cancel