Όταν το θεατρικό γάλα γίνεται πολιτικό και ανοίγει την όρεξη

Facebook Twitter YouTube
A+ A A-

Όταν το θεατρικό γάλα γίνεται πολιτικό και ανοίγει την όρεξη

Το γάλα Eλληνική ταινία, σε σκηνοθεσία Γιώργο Σιούγα με τους: Όμηρο Πουλάκη, Ιωάννα Τσιριγκούλη, Προμηθέα Αλειφερόπουλο.

Η ιστορία αφορά τα μέλη μιας τριμελούς οικογένειας μεταναστών από την Τιφλίδα προσπαθούν, με διαφορετικό τρόπο ο καθένας, να αντιμετωπίσουν τη σκληρή πραγματικότητα και να παλέψουν με τα φαντάσματα του παρελθόντος. Τη στιγμή που ο μεγαλύτερος γιος Αντώνης βρίσκεται λίγα βήματα πριν από ένα βολικό για όλους γάμο, ο Λευτέρης παλεύει να σταθεί όρθιος στον αδυσώπητο ενήλικο κόσμο.

Το γάλα εκτός απο κινηματογραφική ταινία ανέβηκε και στο θεατρικό σανίδι με εξαίρετους γνωστούς ηθοποιούς.

Το γάλα στη βουλή , πολιτική αντιπαράθεση απο την εργαλειοθήκη της τροικα στο ποτήρι της κυβέρνησης. Δεν μοιάζει λίγο αυτή η δήθεν διαφωνία βουλευτών με το σενάριο της κινηματογραφικής ταινίας; Φαντάσματα του παρελθόντος, μετανάστες , Ελλάδα, ολα τα στοιχεία εχει. Τίποτα δεν διαφέρουν το ενα έργο το κινηματογραφικό, απο το αλλο έργο που παίζεται στη βουλή , το πολιτικό. Δεν ξέρω μόνο, αν στο έργο της βουλής υπάρχουν θεατές και δεν ειναι μόνοι τους πρωταγωνιστές και κομπάρσοι. Σίγουρα ομως διαθέτουν πολυ Μακιγιάζ και έντονους διαλόγους για να προκαλούν και ενδιαφέρον, να κόβουν δηλαδή εισητήρια.

Αν ειναι δυνατόν να φοβάται η κυβέρνηση το γάλα των ... Βουλευτών. Αλλο γάλα θα πρέπει να σκέφτεται ενόψει εκλογών. Αυτο που φτήνουν κάθε ημέρα για να φέρουν βόλτα χιλιάδες εκατομμύρια άνθρωποι. Που βολοδέρνουν για να βρούνε τον επιούσιο και για να μην αισθανθούν επαίτες στο κράτος που συνεχώς ολο και περισσότερα ζητά για να κλείσει τις δικές του αμαρτίες.

Απειλούν βουλευτές να καταψηφίσουν τη κυβέρνηση αν δεν αποσύρει τις διατάξεις για το γάλα . Ε , και; Θα το κάνουν κιόλας ; Τόσα και τόσα λένε , ενα παραπάνω αν πούνε θα χάσουν τίποτε; Ισα, ισα θα κάνουν φιγούρα στο κοινό τους , οπως οι ηθοποιοί στο δικό τους κοινό που θελουν να εντυπωσιάσουν.

Τα δικά τους εισητήρια κόβουν στο λιγοστό κοινό που τους εχει απομείνει. Τίποτε αλλο.

Related items

  • Επίθεση του Αλ. Τσίπρα στη κυβέρνηση με αφορμή το πολυνομοσχέδιο
  • Μήπως μας δουλεύουν ελαφρώς;
  • Αιχμές της Φ. Πιπιλή για βουλευτές άνω και κάτω Ραχούλας
  • Αυτές ειναι οι αλλαγές στο γάλα που ηρεμούν τους βουλευτές
  • Λύση στο γάλα έδωσε ο Τσαυτάρης συμφωνεί μαζι του ο Θ. Μωραϊτης
More in this category: « Βίντεο - Ηχηρή απάντηση Θ. Μωραϊτη στον Σ. Κεδίκογλου: δεν ψηφίζω Α. Σαμαράς : σπάμε τα δεσμά του δανεισμού »
back to top
Tweets by @vagelisgiakoumi
Facebook Slider

Register

User Registration
or Cancel