Το ΠΑΣΟΚ για το Ελληνικό και την αξιοποίησή του

Facebook Twitter YouTube
A+ A A-

Το ΠΑΣΟΚ για το Ελληνικό και την αξιοποίησή του

Από το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, σχετικά με την αξιοποίηση του Ελληνικού, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Η χώρα μετά από μια παρατεταμένη ύφεση έχει ανάγκη από επενδύσεις που θα διασφαλίσουν την επιστροφή σε μια βιώσιμη ανάπτυξη.

Η αξιοποίηση του Ελληνικού, μετά τη νομοθετική πρωτοβουλία του Μαρτίου 2012 που του προσέδωσε ενιαία και συνολική πολεοδομική και αναπτυξιακή ταυτότητα, παρέχει τη δυνατότητα για προσέλκυση επενδύσεων που θα τροφοδοτήσουν την ανάπτυξη και θα δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας.

Τέτοια έργα σηματοδοτούν την αποκατάσταση εμπιστοσύνης προς την χώρα αφού συνιστούν μακροχρόνιες επενδύσεις που δεσμεύουν την παρουσία του επενδυτή για πολλά χρόνια.

Την ίδια στιγμή πρέπει να γίνει από όλους κατανοητό ότι τα περιουσιακά στοιχεία του Δημοσίου, όπως το Ελληνικό, όταν παραχωρούνται πρέπει να εξασφαλίζουν ένα τίμημα το οποίο δεν υπολείπεται του ελάχιστου ορίου αποτίμησης. Ταυτόχρονα, είναι αναγκαία η εκπόνηση συγκεκριμένου επενδυτικού σχεδίου που θα διασφαλίζει την οικονομική ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής.

Επιπρόσθετα, πρέπει με τα σχέδια αξιοποίησης να προστατεύεται το περιβάλλον και να δημιουργούνται, κοινωνικές υποδομές και εξυπηρετήσεις προς όφελος των κατοίκων της περιοχής με ένα σαφές και δεσμευτικό χρονοδιάγραμμα.

Related items

  • Τη διάλυση του ΠΑΣΟΚ ζητάει η Λ. Κατσέλη
  • Γ. Κιμούλης και Π. Τατσόπουλος σε εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ
  • Νέα πρόταση για το ελληνικό στα 915 εκατ. Ευρώ
  • Η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για τα φωτοβολταϊκά
  • Δεν πέφτουν οι κυβερνήσεις τόσο εύκολα
More in this category: « Κάλεσμα για ενότητα της χώρας απο τον Γ. Μιχελάκη Ο Δημ. Καρύδης για την αντιπαράθεση ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ για τους χρυσαυγίτες »
back to top
Tweets by @vagelisgiakoumi
Facebook Slider

Login or Register

Facebook user?

You can use your Facebook account to sign into our site.

fb iconLog in with Facebook

LOG IN

Register

User Registration
or Cancel