Κ. Παπούλιας: οι επιτυχίες της οικονομίας οφείλονται στον ελληνικό λαό

Facebook Twitter YouTube
A+ A A-

Κ. Παπούλιας: οι επιτυχίες της οικονομίας οφείλονται στον ελληνικό λαό

«Υπάρχουν, επιτυχίες και στην ελληνική οικονομία, χάρη στις μεγάλες θυσίες του ελληνικού λαού. Κάτι διαφαίνεται στον ορίζοντα και ελπίζουμε να έλθουν καλύτερες ημέρες» δήλωσε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας αμέσως μετά την συνάντηση που είχε με την πρόεδρο της Ιταλικής Βουλής Λάουρα Μπολντρίνι .

Ο Κάρολος Παπούλιας υπογράμμισε, παράλληλα, ότι «όλα αυτά είναι εύθραυστα και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, μένοντας στην γραμμή που έχουμε χαράξει».

Στην συνομιλία του με την πρόεδρο της ιταλικής βουλής , Λάουρα Μπολντρίνι ο Κάρολος Παπούλιας είπε πως ότι στην Ελλάδα καταγράφεται σημαντικό πρωτογενές πλεόνασμα.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο οποίος βρίσκεται στη Ρώμη για τα εγκαίνια της έκθεσης «Κλασσική Εποχή και Ευρώπη. Το πεπρωμένο της Ελλάδας και της Ιταλίας», συνοδεύεται από τον υπουργό Πολιτισμού Πάνο Παναγιωτόπουλο και τον υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο.

Νωρίτερα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ξεναγήθηκε στην πινακοθήκη «Μποργκέσε» της ιταλικής πρωτεύουσας, όπου, εκτός από τα μόνιμα εκθέματα, μπόρεσε να επισκεφθεί και έκθεση αφιερωμένη στον γνωστό γλύπτη Αλμπέρτο Τζιακομέττι.

Αύριο το πρωί ο κύριος Παπούλιας θα έχει συνάντηση με τον πάπα Φραγκίσκο στο Βατικανό, ενώ το απόγευμα θα συναντηθεί με τον Ιταλό Πρόεδρο της Δημοκρατίας Τζόρτζιο Ναπολιτάνο.

Οι δύο Πρόεδροι , στην συνέχεια, θα εγκαινιάσουν, από κοινού, την έκθεση «Κλασσική Εποχή και Ευρώπη. Το πεπρωμένο της Ελλάδας και της Ιταλίας» στο προεδρικό μέγαρο Κυρηνάλιο.

Related items

More in this category: « 50 αλλαγές στη ζωή μας με νομοσχέδιο του Κ. Χατζηδάκη δείτε ποιες ειναι Επιστολή του Β. Βενιζέλου για τα χημικά της Συρίας στην Κρήτη »
back to top
Tweets by @vagelisgiakoumi
Facebook Slider

Register

User Registration
or Cancel