Βενιζέλος: Η Ελλάδα έχει αλλάξει σελίδα - Κάποιοι δεν θέλουν να το καταλάβουν

Facebook Twitter YouTube
A+ A A-

Βενιζέλος: Η Ελλάδα έχει αλλάξει σελίδα - Κάποιοι δεν θέλουν να το καταλάβουν

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου στις Βρυξέλλες, όπου βρίσκεται προκειμένου να μετάσχει στη Σύνοδο Υπουργών Εξωτερικών του ΝΑΤΟ, ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Υπουργός Εξωτερικών και Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Στις Βρυξέλλες σήμερα, σε σειρά επαφών που έχω με Υπουργούς Εξωτερικών, με εκπροσώπους Κυβερνήσεων που μετέχουν σε διάφορες δραστηριότητες της ΕΕ, του ΝΑΤΟ, της Συνόδου Κορυφής ΕΕ-Αφρικανικών χωρών, προσλαμβάνω ένα μήνυμα πολύ καθαρό σε σχέση με την Ελλάδα.

Η διεθνής αίσθηση - και η οικονομική και η πολιτική - είναι πως έχουμε αλλάξει σελίδα. Πως η Ελλάδα βγαίνει από την κρίση και το μνημόνιο. Όλοι είναι έτοιμοι να αποδεχθούν πια τα επιτεύγματα του ελληνικού λαού χάρη στις θυσίες των Ελλήνων και των Ελληνίδων.

Είναι κρίμα που αυτό που γίνεται αντιληπτό διεθνώς δεν γίνεται αντιληπτό από ορισμένους επίμονους κύκλους στην Ελλάδα που στενοχωριούνται επειδή η χώρα αλλάζει εποχή, αλλάξει σελίδα. Όμως προχωράμε και αυτό θα φανεί στην καθημερινή ζωή όλων των ελληνικών οικογενειών».

More in this category: « Αποχώρησαν "Παπανδρεϊκοί" από την συνεδρίαση του συντονιστικού του ΠΑΣΟΚ Νέα επίθεση του Αλ. Τσίπρα στη κυβέρνηση »
back to top
Tweets by @vagelisgiakoumi
Facebook Slider

Register

User Registration
or Cancel