Ο Απ. Κακλαμάνης δεν συνδέει την ψήφο του με του Γ. Παπανδρέου

Facebook Twitter YouTube
A+ A A-

Ο Απ. Κακλαμάνης δεν συνδέει την ψήφο του με του Γ. Παπανδρέου

Στα γεγονότα πριν και μετά την ψήφο του στο άρθρο για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών αναφέρθηκε για άλλη μια φορά ο πρώην πρόεδρος της Βουλής, Απόστολος Κακλαμάνης. Σε νέα του δήλωση ξεκαθάρισε ότι ουδέποτε υπήρξε επικοινωνία δική του με τον Γιώργο Παπανδρέου πριν την ψηφοφορία και κάνει λόγο για προσπάθεια των ΜΜΕ να απαξιώσουν συνολικά το ΠΑΣΟΚ.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Συνεχίζεται η συστηματική αντιΠΑΣΟΚική εκστρατεία με τη δημιουργία σύγχυσης και αποπροσανατολισμού της λαϊκής μας βάσης. Διάφορα πολιτικά ή δημοσιογραφικά «σαπρόφυτα» των ΜΜΕ, που ελέγχει το σύμπλεγμα γνωστών εκδοτών και τραπεζιτών παραφράζοντάς τον Γκαίμπελς λένε: "ψευδολογείτε, ψευδολογείτε, κάτι θα μείνει!"

Δεν απευθύνομαι σ' αυτούς αλλά, σε όσους σέβονται το δημοσιογραφικό λειτούργημα και σ' εκείνους που λογοδοτώ επί 40 χρόνια, ως βουλευτής και με τιμούν. Αυτή η επιχείρηση απαξίωσής μου όπως και όλης της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ στοχεύει πρωτίστως το ΠΑΣΟΚ.

Ενημερώνω λοιπόν ότι:

1) Στις 30 Μαρτίου η ψήφος μου στο θέμα των τραπεζών εδόθη, όπως ορίζει το Σύνταγμα, "κατά συνείδηση". Καμιά επικοινωνία δεν προηγήθηκε με τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου. Το αντίθετο είναι ψευδέστατο.
2) Στις 31 Μαρτίου ουδείς βουλευτής του ΠΑΣΟΚ απεχώρησε από την αίθουσα είτε προ είτε κατά τη διάρκεια της ομιλίας μου επί της πρότασης μομφής του ΣΥΡΙΖΑ κατά του Προέδρου της Βουλής. Το αντίθετο είναι ψευδέστατο. Η ενότητα της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ θα παραμείνει αρραγής.

Είναι ευνόητο γιατί όλοι αυτοί σιωπούν για τα έργα και τις ημέρες της κυβέρνησης της Ν.Δ. επί 5,5 χρόνια μέχρι το 2009. Σιωπούν για τα πλαστά στατιστικά στοιχεία (Greek statistics), που οδήγησαν σε αποκλεισμό της Ελλάδας από τις αγορές και κατέστησαν αναπόφευκτη την προσφυγή στο σχήμα της Τρόικα το Μάιο 2010.

Όπως ρητά βεβαιώνει το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με την απόφασή του 13-3-2014, που συνεχίζουν επί 20ήμερο να αποκρύπτουν από το λαό μας. Αντίθετα λυσσομανούν κατά της τότε κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, του πρωθυπουργού και των στελεχών της και όλων όσοι "πέσαμε στη φωτιά", που άλλοι φεύγοντας άφησαν αναμμένη. Αγωνιστήκαμε για να σωθεί η χώρα από την επαπειλούμενη άτακτη χρεοκοπία. Αλλά " έσσεται ήμαρ"!... Ο λαός θα μάθει την αλήθεια.

Μέχρι τότε οφείλουμε όλοι, από την κορυφή μέχρι τη βάση του ΠΑΣΟΚ, σφυρηλατώντας την ενότητά μας να απαντήσουμε στη συνεχιζόμενη τέσσερα χρόνια τώρα επιχείρηση διάλυσης της παράταξής μας: προσερχόμενοι μαζικά στις κάλπες του Μαΐου 2014. Ας θυμηθούμε πως αντιμετωπίσαμε στο βρώμικο '89 τη Δεξιά και την τότε συνασπισμένη «Αριστερά». Θα νικήσουμε και πάλι!

Related items

More in this category: « Ένταση και γκρίνια στη ΔΗΜΑΡ Το απόγευμα ραντεβού Σαμαρά με Ντάισελμπλουμ - Σόιμπλε »
back to top
Tweets by @vagelisgiakoumi
Facebook Slider

Register

User Registration
or Cancel