Φ. Κουβέλης : δεν με ενδιαφέρει η προεδρία της δημοκρατίας

Facebook Twitter YouTube
A+ A A-

Φ. Κουβέλης : δεν με ενδιαφέρει η προεδρία της δημοκρατίας


Κατηγορηματικός απέναντι στα όσα ισχυρίστηκε ο Γρηγόρης Ψαριανού, περί προβλήματος δημοκρατικής λειτουργίας στη ΔΗΜΑΡ, εμφανίστηκε ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης.

«Πρώτα βγήκε στο Βελλίδειο και είπε ότι η ΔΗΜΑΡ θα καταψηφίσει το νομοσχέδιο και μετά συγκάλεσε την Κοινοβουλευτική ομάδα. Να συζητήσουμε τι;», είχε αναφέρει ο κ. Ψαριανός για τον κ. Κουβέλη
Μιλώντας σήμερα το πρωί στο Mega ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ είπε ότι για όλα τα θέματα είχαν ληφθεί αποφάσεις σε επίπεδο τομέων, ενώ είχαν επανειλημμένα εγκριθεί και από την Κεντρική Επιτροπή.

«Για όλα είχαμε συνεννοηθεί», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείς γιατί δεν διεγράφη ο κ. Ψαριανός, απάντησε ότι το καταστατικό του κόμματος δεν προβλέπει τη διαγραφή μέλους.

«Θα μπορούσε να απομακρυνθεί από την Κ.Ο., όχι από τις γραμμές του κόμματος γιατί δεν προβλέπεται από το καταστατικό», ανέφερε.

Ο κ. Κουβέλης είπε ακόμη ότι όποιος θέλει να διαφοροποιείται, πρέπει να διαφοροποιείται με όρους πολιτικούς και τόνισε ότι «ο καθένας κρίνεται με αυτό το οποίο καταθέτει ως δημόσια πολιτική πράξη».

Δεν αποκλείει βουλευτικές εκλογές το 2014

Κατά τα άλλα ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο πρόωρων βουλευτικών εκλογών εντός του 2014, εκτιμώντας ότι θα εξαρτηθούν από τα αποτελέσματα των ευρωκλογών και της οικονομικής πολιτικής, αλλά και από την ένταση μέσα στην κοινωνία.

Απέκλεισε παράλληλα το ενδεχόμενο συνεργασίας με Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ με τα σημερινά πολιτικά δεδομένα, ενώ προέβλεψε ότι έρχονται νέα μέτρα.

«Δεν με ενδιαφέρει η Προεδρία»

Ο κ. Κουβέλης ξεκαθάρισε ακόμη ότι δεν τον ενδιαφέρει η Προεδρία της Δημοκρατίας, παρότι, όπως είπε, είναι τιμητικό να κάνουν αναφορά στο πρόσωπό του.

Related items

  • Ένταση και γκρίνια στη ΔΗΜΑΡ
  • Αιχμές στην ηγεσία της ΔΗΜΑΡ απο Ψαριανό και Παπαδόπουλο
  • Αυστηρό μήνυμα του Φ. Κουβέλη στη κυβέρνηση
  • Βολές Φ. Κουβέλη: δεν είμαστε κεντροαριστερά γενικών καθηκόντων
  • ΠΑΣΟΚ και ποτάμι βρέθηκαν στο στόχαστρο του Φ. Κουβέλη
back to top
Tweets by @vagelisgiakoumi
Facebook Slider

Register

User Registration
or Cancel