Παίρνει θέση η Φώφη Γεννηματά για τα τεκταινόμενα στο ΠΑΣΟΚ

Facebook Twitter YouTube
A+ A A-

Παίρνει θέση η Φώφη Γεννηματά για τα τεκταινόμενα στο ΠΑΣΟΚ

Μετά απο αρκετούς μήνες πολιτικής αφωνίας η Φώφη Γεννηματά αποφάσισε να παρέμβει σε ότι αφορά το εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ και τις διαμάχες στελεχών του και με συνέντευξή της στην εφημερίδα το Έθνος παρεμβαίνει σημειώνοντας ότι δεν είναι ώρα για να λυθούν τέτοιου είδους θέματα, αφήνοντας να εννοηθεί ότι το αποτέλεσμα των εκλογών θα καθορίσει και τη στάση αρκετών στελεχών.

Σε συνέντευξή της στο «Έθνος» και τη  Φώφη Γιωτάκη , η αναπληρώτρια υπουργός Εθνικής Αμυνας τονίζει πως «δεν είναι ώρα να μιλήσει κανείς για το προσωπικό δίκαιο ή άδικο. Δεν είναι ώρα να λύσουμε τους λογαριασμούς μας»
Σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Έθνος» αναφέρει ακόμη: «Δεν είναι δυνατόν να αφήσουμε αυτή την παράταξη να διαλυθεί ανυπεράσπιστη και να αποτελέσει το άλλοθι ενός πολιτικού συστήματος που δεν θέλει να αλλάξει και απλώς αναζητεί εξιλαστήριο θύμα. Έχουμε την ευθύνη να απαντήσουμε στις αγωνίες και τις ελπίδες, να δώσουμε νέα πνοή στο κίνημα, να ανατρέψουμε ιδεολογήματα και να αναμετρηθούμε με τον λαϊκισμό».

Η κ. Γεννηματά απορρίπτει επίσης τους ισχυρισμούς ότι δεν υπάρχει πιθανότητα αναστροφής της πορείας του ΠΑΣΟΚ. «Εγώ πιστεύω ότι υπάρχει ελπίδα. Είμαι υπερήφανη που είμαι ΠΑΣΟΚ. Δεν ντρέπομαι, δεν κρύβομαι», υπογραμμίζει.

Δίνει δε ραντεβού με όλες τις δυνάμεις της Κεντροαριστεράς για την επομένη των ευρωεκλογών με στόχο την προγραμματική συμφωνία κομμάτων και κινήσεων. «Η ανασυγκρότηση της Κεντροαριστεράς αποτελεί την προϋπόθεση για σταθερότητα και προοπτική στο πολιτικό σύστημα της χώρας. Προς αυτή την κατεύθυνση μετά τις εκλογές πρέπει να αναλάβουμε πρωτοβουλίες και αυτό αποτελεί ένα στοίχημα για το κόμμα μας και εμένα προσωπικά», σημειώνει.

back to top
Tweets by @vagelisgiakoumi
Facebook Slider

Register

User Registration
or Cancel