Άμεση απομάκρυνση του Τ. Μπαλτάκου ζητάει το ΠΑΣΟΚ

Facebook Twitter YouTube
A+ A A-

Άμεση απομάκρυνση του Τ. Μπαλτάκου ζητάει το ΠΑΣΟΚ

 

Η παρουσία  στη θέση του Γενικού Γραμματέα της Κυβέρνησης ενός προσώπου με αυτές τις ιδεολογικές προτιμήσεις και τις πολιτικές απόψεις και πρακτικές ήταν παλιό «πρόβλημα», όπως είχε πει  χαρακτηριστικά πριν λίγες ημέρες  ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

 

Δεν μπορεί να υπάρχει μέσα στον κυβερνητικό  μηχανισμό κανένας ακροδεξιός θύλακας που υπονομεύει την κυβερνητική πολιτική και  το σεβασμό της προγραμματικής συμφωνίας που την διέπει.

Κατά τα λοιπά οι εκλεκτικές  συγγένειες με το φιλοναζισμό, την ξενοφοβία, τον ρατσισμό, την ακροδεξιά, αργά ή γρήγορα, εκδηλώνονται, αποκαλύπτονται και πληρώνονται.

Γι αυτό έχει σημασία στο πλαίσιο της κυβέρνησης συνεργασίας που καλύπτει επιτακτική εθνική ανάγκη, να είναι ισχυρός και ενισχυμένος ο προοδευτικός πόλος.

Περιττεύει, τέλος, να τονίσουμε τον  απόλυτο σεβασμό μας  στα πρόσωπα των εισαγγελικών και δικαστικών λειτουργών  που χειρίστηκαν  και  χειρίζονται την υπόθεση της «Χρυσής αυγής» στο πλαίσιο της δικαστικής ανεξαρτησίας και της διάκρισης των λειτουργιών.

Με σχόλιο του ο γραμματέας επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Καρύδης , ζητάει την άμεση απομάκρυνση του γραμμτατέα της κυβέρνησης και στενό συνεργάτη του πρωθυπουργού Τ. Μπαλτάκο.

Γράφει συγκεκριμένα ο κ. Καρύδης:
"Ο κ. Μπαλτάκος να παυθεί τώρα από Γ. Γραμματέας του Υπουργικού Συμβουλίου"

Related items

  • Ν. Ανδρουλάκης : δεν θα καταπίνουμε εμείς τα λάθη της ΝΔ
  • ΚΚΕ : ευθύνη της κυβέρνησης και του Βενιζέλου ο Μπαλτάκος
  • Βίντεο - Κόντρα Γεωργιάδη με Στρατούλη για Μπαλτάκο και Παναγούλη
  • Άδωνις : Ουτε καλημέρα στη χρυσή αυγή
  • Ν. Ανδρουλάκης : το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να ειναι στην κυβέρνηση με Μπαλτάκους
More in this category: « Παίρνει θέση η Φώφη Γεννηματά για τα τεκταινόμενα στο ΠΑΣΟΚ Τι είχε πει στη δευτερομιλία του ο Βενιζέλος για τον κ. Μπαλτάκο στη βουλή »
back to top
Tweets by @vagelisgiakoumi
Facebook Slider

Register

User Registration
or Cancel