Α. Σαμαράς : Δεν θα επιτρέψω στη χρυσή αυγή να γίνει ρυθμιστής της πολιτικής

Facebook Twitter YouTube
A+ A A-

Α. Σαμαράς : Δεν θα επιτρέψω στη χρυσή αυγή να γίνει ρυθμιστής της πολιτικής

Συνάντηση με αντιπροσωπεία της ΑΧΕΠΑ έχει ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στο Μέγαρο Μαξίμου. Οι Eλληνοαμερικανοί πέρασαν την πόρτα του Μαξίμου λίγο πριν από τις 12 το μεσημέρι και ο Πρωθυπουργός του καλωσόριζε σχολιάζοντας όμως με δήλωσή του και το θέμα των τελευταίων ημερών αυτού της Χρυσή Αυγής και του βίντεο με τον Μπαλτάκο.

Ο πρωθυπουργός τόνισε: «Είμαι εκείνος που πολέμησα εξαρχής τη Χρυσή Αυγή, σκληρότερα από οποιοδήποτε άλλο και δεν θα επιτρέψω ποτέ σε καμία εγκληματική οργάνωση να γίνει ρυθμιστής της πολιτικής μας ζωής.

Όμως ο Αντώνης Σαμαράς, με αφορμή το πρόσφατο βίντεο που διέρρευσε με τις συνομιλία Μπαλτάκου-Κασιδιάρη, έστειλε σαφές «μήνυμα» και στο εσωτερικό της Κυβέρνησης τονίζοντας: «Ούτε θα επιτρέψω απαράδεκτες και ανεκδιήγητες συμπεριφορές σε οποιοδήποτε κυβερνητικό στέλεχος», «αδειάζοντας», παράλληλα και τον πρώην Γ.Γ της Κυβέρνησης, Τάκη Μπαλτάκο.

Related items

  • Αναφορά Δένδια στον εισαγγελέα για το βίντεο
  • Οι εξηγήσεις Μπαλτάκου για τον Κασιδιάρη και το βίντεο
  • Καρφί Ντόρας προς Σαμαρά για τη κεντροδεξιά
  • Συμψηφισμό ΦΠΑ ανακοίνωσε ο Α. Σαμαράς απο το ΓΛΚ
  • Ν. Ανδρουλάκης : δεν θα καταπίνουμε εμείς τα λάθη της ΝΔ
More in this category: « Βίντεο - Φράση του Ανδρέα από τον Θάνο Μωραΐτη σε βίντεο Δημοσκόπηση μέσα στις πολιτικές εξελίξεις »
back to top
Tweets by @vagelisgiakoumi
Facebook Slider

Register

User Registration
or Cancel