Νέες βολές Καρχιμάκη σε κυβέρνηση και αιχμές κατά ΠΑΣΟΚ

Facebook Twitter YouTube
A+ A A-

Νέες βολές Καρχιμάκη σε κυβέρνηση και αιχμές κατά ΠΑΣΟΚ

Επιδη πληροφορούμαι οτι η κυβερνηση του Κ.Σαμαρά,σκέφτεται να καταθέσει μονομερώς κάποιο εθνικό αναπτυξιακό σχέδιο που επιμελήθηκαν ΚΕΠΕ ,ΙΟΒΕ κλπ,

Ανακύπτουν σημαντικά πολιτικά ερωτήματα .

Υπάρχει πολιτικό πλαίσιο διαλόγου με τα κόμματα και τους κοινωνικούς εταίρους,έτσι ώστε ο καθένας απο την δική του οπτική να καταθέσει την δική του δημιουργική συμβολή ,για την παραπέρα προσπάθεια που πρέπει να καταβληθεί για την χώρα ;

Η η κυβερνηση θα συνεχίσει να αναγνωρίζει μονο στον εαυτό της την πολιτική αυθεντία το πολιτικό αλάθητο και την πιςτή υπηρέτηση της σε τεχνοκρατικές αντιλήψεις μονο ,χωρίς πολιτικό πλαίσιο αναφοράς και περιφρόνηση των πολιτικών δυνάμεων και των κοινωνικών εταίρων .

Η δημοκρατία αγαπητοί κύριοι της δεξιάς κυβέρνησης Σαμαρά,και πολυ περισσότερο σε περιόδους κρίσης απαιτεί ευρύ πολιτικό και κοινωνικο διάλογο και οποίος αντέξει .

Η κοινωνία δεν μπορεί να μεταρυθμιστεί απο ενα πολιτικό σύστημα που της κραδαίνει το δάχτυλο .

Αλλιώς το οποίο εθνικό αναπτυξιακό σχέδιο χωρίς πολιτικό πλαίσιο και διάλογο θα τείνει να υπακούει μονο στις επικοινωνιακές ανάγκες του κ.Σαμαρά εν όψει εκλογών .

Μια φωτοβολίδα που θα σβήσει χωρίς αποτέλεσμα ,και ενα ΠΑΣΟΚ να παρακολουθεί αμήχανο .

Related items

More in this category: « Ο Βενιζέλος για πλεόνασμα και υποψήφιους του ΣΥΡΙΖΑ στη Θράκη Ο Πάγκαλος ζητάει απο τις γυναίκες και τους Ρομά να τιμωρήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ »
back to top
Tweets by @vagelisgiakoumi
Facebook Slider

Register

User Registration
or Cancel