ΣΥΡΙΖΑ : Ειναι έκδηλος ο πανικός του Α. Σαμαρά

Facebook Twitter YouTube
A+ A A-

ΣΥΡΙΖΑ : Ειναι έκδηλος ο πανικός του Α. Σαμαρά

Στην αντεπίθεση περνά ο ΣΥΡΙΖΑ και εξαπολύει βέλη κατά της Νέας Δημοκρατίας, απαντώντας στην Εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος Άννα Ασημακοπούλου.

«Οι ασυνάρτητες ανακοινώσεις της ΝΔ εντάσσονται στην προσπάθεια αλλαγής της ατζέντας από τη συζήτηση για τα καθημερινά προβλήματα των πολιτών και της απόκρυψης της συμφωνίας για τα νέα μέτρα και το νέο μνημόνιο που έχουν συμφωνήσει κυβέρνηση και τρόικα», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του.

Παράλληλα τονίζει ότι «είναι έκδηλος ο πανικός του κ. Σαμαρά, καθώς, όπως λέει, με ψέματα και φτηνούς αντιπερισπασμούς προσπαθεί να περισώσει ό,τι μπορεί, αλλά απ' ό,τι φαίνεται δεν πείθει ούτε την κ. Μπακογιάννη η οποία του επισημαίνει ότι πλέον η ΝΔ είναι ένα μικρό κόμμα».

«Η ώρα της κρίσης, όμως, πλησιάζει και ο λαός δεν θα επιτρέψει να συνεχιστεί η καταστροφική πολιτική για την κοινωνία και τη χώρα» καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Related items

More in this category: « Τον φίλο του Ανδρέα τον Πορτογάλο Μ. Σοάρες συνάντησε ο Αλ. Τσίπρας Πως αντιμετωπίζει η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ τον Γιώργο Παπανδρέου τι θα πει ο ίδιος »
back to top
Tweets by @vagelisgiakoumi
Facebook Slider

Register

User Registration
or Cancel