Μετά την επανάσταση στο γάλα τώρα και κατά του Γ. Παπανδρέου ο Μ. Κασσής

Facebook Twitter YouTube
A+ A A-

Μετά την επανάσταση στο γάλα τώρα και κατά του Γ. Παπανδρέου ο Μ. Κασσής

Μύδορυς εναντίον του Γιώργου Παπανδρέου εξαπέλυσε ο Μιχάλης Κασσής, με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό. «Μας έχει προδώσει όλους! Είναι βαριά κουβέντα, αλλά τι να κάνουμε τώρα; Θα καθόμαστε να κλαίμε τη μοίρα μας και να λιβανίζουμε ανθρώπους που έχουν τεράστια ευθύνη και μας έφτασαν ως ΠΑΣΟΚ εδώ που μας έφτασαν;».

Ο κ. Κασσής καλεί τον Γιώργο Παπανδρέου «να έρθει να μας τα πει αυτά στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ».

«Περιμένω ως βουλευτής του ΠΑΣΟΚ να μας πει και ως πρώην πρωθυπουργός και ως στέλεχος πρώτης γραμμής να έρθει στην κοινοβουλευτική ομάδα και να μας τα πει και να διαφωτίσει τους νέους βουλευτές που δεν έχουμε και καμία ευθύνη σε ό,τι είχε γίνει πριν το 2012» είπε χαρακτηριστικά.

Και συνέχισε: «Το θεωρώ απαράδεκτο αυτό και ο κ. Παπανδρέου βάλθηκε να κάνει μεγαλύτερη ζημιά στο ΠΑΣΟΚ από αυτή που έχει ήδη κάνει. Και την πληρώνουμε. Τεράστια ζημιά και απ' ό,τι φαίνεται θέλει να κάνει ακόμη μεγαλύτερη».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο κ. Κασσής είπε: «Ο κ. Παπανδρέου αντί να βοηθήσει στην προσπάθεια που κάναμε οι λίγοι που απομείναμε στο ΠΑΣΟΚ, βρήκε την ευκαιρία να πάει να βγάλει πολιτικό λόγο στην παρουσίαση βιβλίων...».

«Οι ενέργειες αυτές κάνουν μεγαλύτερη ζημιά στο σημερινό λίγο μικρότερο ΠΑΣΟΚ που το έφτασαν κάποιοι εδώ και αντί να απολογηθούν αυτοί για όσα έκαναν, μας ζητάνε και τα ρέστα από την άλλη πλευρά! Είναι πολύ σκληρός ο κόσμος απέναντι στον κ. Παπανδρέου με τη στάση που κρατά, για να σας πω και τα μηνύματα του κόσμου απέναντι σ' αυτόν τον άνθρωπο στον οποίο είχαμε πιστέψει και δυστυχώς και άλλοι και όμως μας πρόδωσε. Μας έχει προδώσει όλους! Είναι βαριά κουβέντα, αλλά τι να κάνουμε τώρα; Θα καθόμαστε να κλαίμε τη μοίρα μας και να λιβανίζουμε ανθρώπους που έχουν τεράστια ευθύνη και μας έφτασαν ως ΠΑΣΟΚ εδώ που μας έφτασαν; Δεν ξέρω αν οι πολιτικοί της εμβέλειας του κ. Παπανδρέου λειτουργούν με προσωπικά γινάτια, αλλά αν ναι, τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας» συμπλήρωσε.

Κορυφώνοντας την επίθεσή του κατά του πρώην πρωθυπουργού και πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ σημείωσε: «Τι να αμυνθεί, μωρέ, και το ΠΑΣΟΚ; Τραβάμε το κάρο της ζωής μας και απολογούμαστε για πράγματα που δεν έχουμε ευθύνη, ιδίως οι νέοι βουλευτές -αν και εγώ είμαι παλαιό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ. Για ποιον να απολογηθώ; Αλλά και τι να κάνει το ΠΑΣΟΚ για ανθρώπους που έζησαν, μεγάλωσαν και μεγαλούργησαν στο ΠΑΣΟΚ και τώρα κοιτάνε να το καταστρέψουν τελείως. Δεν θα το αφήσουμε έτσι. Να πάνε στην ευχή της Παναγίας και να μας αφήσουν με αυτούς τους λίγους, για να μπορέσουμε να πείσουμε πραγματικά την ελληνική κοινωνία ότι το ΠΑΣΟΚ (μπορεί)...

» Να πάνε στην ευχή της Παναγίας! Προς το δρόμο της ΔΗΜΑΡ! Αυτό που επέλεξαν. Και έπρεπε να το έχει κάνει ήδη ο κ. Παπανδρέου (σ.σ.: να παραδώσει την έδρα του ως βουλευτής). Ήδη έπρεπε να το έχει κάνει, διότι εγώ δεν είμαι βουλευτής για να στηρίζω όλα αυτά που έγιναν τα προηγούμενα χρόνια και να απολογούμαι και εν τέλει να μην μπορώ να κυκλοφορήσω, για χατίρι του κ. Παπανδρέου! Αυτό πιστεύω και τι να κάνω; Να μοιρολατρώ και να κάθομαι να σκέφτομαι τι θα κάνει ο κ. Παπανδρέου; Ας πάνε στην ευχή της Παναγίας και ας πάνε στη ΔΗΜΑΡ και αυτός και αυτοί που τους έστειλε εκείνος εκεί... Ήμουν δήμαρχος σε ένα μικρό δήμο και προσπαθούσα πάντοτε τα στελέχη μου να τα διαφυλάξω και αν μου έφευγε κάποιος, στενοχωριόμουν πολύ περισσότερο, διότι ήμουν επικεφαλής και θα έπρεπε να διαφυλάξω το ανθρώπινο δυναμικό με το οποίο συνεργάστηκα τόσα χρόνια».

More in this category: « Φωτογραφίες : Ολα οσα ειπώθηκαν απο Γ. Παπανδρέου και Φ. Κουβέλη στο βιβλίο της Μ. Κοππά Βαγγέλης Βενιζέλος : προέχει η πολιτική σταθερότητα »
back to top
Tweets by @vagelisgiakoumi
Facebook Slider

Register

User Registration
or Cancel