Με διλλήματα απο ΠΑΣΟΚ και ΕΛΙΑ επιχειρούν την πόλωση για συσπείρωση ψηφοφόρων

Facebook Twitter YouTube
A+ A A-

Με διλλήματα απο ΠΑΣΟΚ και ΕΛΙΑ επιχειρούν την πόλωση για συσπείρωση ψηφοφόρων

Πρώτος έριξε τον κύβο του διλλήματος ο Ανδρέας Λοβέρδος που μιλώντας στην εφημερίδα newsmail.gr ειπε πως αν δεν ψηφιστεί στις εκλογες η κυβέρνηση τοτε εθνικές εκλογές Ιούνιο ή Σεπτέμβριο. Ακολούθησε ο Βαγγέλης Βενιζέλος που μέσω της διαδικτυακής συνέντευξης ειπε περίπου το ιδιο οταν μίλησε για τη σταθερότητα της χώρας και τωρα ερχεται στη συνέχεια ο Οδυσσέας Κωνσταντινοπουλος και μέσω του ραδιοφώνου του βήματος αναφέρθηκε στο ιδιο ακριβως .

Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, εκτιμά πως από το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών θα κριθεί το μέλλον της συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.

Όπως είπε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ «Aν δεν πάει καλά η Ν.Δ. ή το ΠΑΣΟΚ και η Ελιά, που μας ενδιαφέρει εμάς, στις εκλογές, ή αν το άθροισμα π.χ. της κυβέρνησης είναι πιο χαμηλό από του ΣΥΡΙΖΑ, υπάρχει περίπτωση να κρατηθεί κυβέρνηση; Σε κάθε περίπτωση, αν το άθροισμα των δύο κομμάτων είναι μικρότερο από του ΣΥΡΙΖΑ, υπάρχει κάποιος που θα πει ότι προχωράμε; Πώς θα πει προχωράμε και πού;».

Με δηλώσεις του στον BHMA FM ο κ. Κωνσταντινόπουλος πρόσθεσε: «Εάν ήμασταν σε ένα ευρωπαϊκό κράτος, οι ευρωεκλογές θα ήταν ευρωεκλογές. Δυστυχώς, όμως, τα μηνύματα είναι ξεκάθαρα».

Σε ό,τι αφορά στο κομμάτι της παρουσίας του Γιώργου Παπανδρέου στον παρουσίαση του βιβλίου της Μαριλένας Κοππά ο κ. Κωνσταντινόπουλος σχολίασε: «Υπήρξε κάτι με ιδιαίτερο συμβολισμό: η επιλογή του κ. Παπανδρέου να πάει στην παρουσίαση του βιβλίου της κυρίας Κοππά, με την παρουσία του κ. Κουβέλη, σε μια συγκεκριμένη χρονική στιγμή και όπως καταλαβαίνετε, αυτό είχε αντιδράσεις σε όλο το πλάτος της παράταξης. Δεν νομίζω ότι υπήρξε κάποιος που είπε ότι έκανε σωστά ο κ. Παπανδρέου. Από εκεί και πέρα, όπως είπα και εγώ και όλοι, ο κ. Παπανδρέου πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του και δεν θα του υποδείξω βέβαια εγώ τι να κάνει. Αλλά θα προτιμούσα να πάει σε μια εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ ή της Ελιάς».

Related items

  • Βενιζέλος : χωρίς το ΠΑΣΟΚ δεν υπάρχει κυβερνητική σταθερότητα
  • Πυρά Άδωνι προς το ΠΑΣΟΚ για τις λαϊκές αγορές
  • Αιφνηδιασμός απο τον Β. Βενιζέλο
  • Αν καταψηφιστεί η ΕΛΙΑ τότε κινδυνεύει η κυβερνητική συνοχή
  • Ο Σταύρος Θεοδωράκης για όλους και για ολα
More in this category: « Φώτης Κουβέλης κατά Βαγγέλη Βενιζέλου Ο Αλ. Τσίπρας χαμηλώνει το πήχη και δηλώνει δεν ειναι ο Χάρι Πότερ »
back to top
Tweets by @vagelisgiakoumi
Facebook Slider

Register

User Registration
or Cancel