Οι αποφάσεις του Α. Λοβέρδου ενόψει των εκλογών

Facebook Twitter YouTube
A+ A A-

Οι αποφάσεις του Α. Λοβέρδου ενόψει των εκλογών

Η Επιτροπή Εθνικών Αντιπροσώπων της Συμφωνίας για τη Νέα Ελλάδα που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στις 3.5.2014 με θέμα "Ευρωεκλογές, Περιφερειακές - Δημοτικές εκλογές και πολιτικές εξελίξεις", αποφάσισε Ομόφωνα τα ακόλουθα:

1. Η Συμφωνία για τη Νέα Ελλάδα και τα στελέχη της θα αγωνιστούν και τώρα και μετά τις εκλογές μέσα από τις τάξεις της ΕΛΙΑΣ - ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ για την ενίσχυση και περαιτέρω διεύρυνσή της με καθολικές και δημοκρατικές διαδικασίες, ενώ θα συμμετάσχουν και θα συμβάλουν ενεργά και με κάθε τρόπο στην ανασύνταξη του κέντρου και της κεντροαριστεράς, ώστε η ΕΛΙΑ - ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ να αποτελέσει μετά τις εκλογές τον κύριο εκφραστή της δημοκρατικής παράταξης, εντός και εκτός Βουλής και να στεγάσει κάθε υγιή και προοδευτική πολιτική δύναμη της χώρας που κινείται στο χώρο του κέντρου, της σοσιαλδημοκρατίας, του σοσιαλισμού, της οικολογίας και της κεντροαριστεράς.

2. Το εκλογικό αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών αποτελεί τον καταλύτη των πολιτικών εξελίξεων, θα κρίνει τη στάση του κόμματός μας και προφανώς και της ΕΛΙΑΣ στις πολιτικές εξελίξεις και θα δώσει εντολή:

- είτε να συμβάλλουμε στη σταθερότητα της χώρας και να παλέψουμε για την ανάπτυξη και για την κοινωνική δικαιοσύνη, τουλάχιστον μέχρι την επικείμενη εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας την άνοιξη του 2015,

- είτε οι πολίτες θα ψηφίσουν υπέρ κομμάτων που οδηγούν τη χώρα σε γενικές βουλευτικές εκλογές.

Οι πολίτες θα αποφασίσουν και εμείς ως κόμμα που πιστεύει στη Δημοκρατία και τη Δημοκρατική Νομιμοποίηση θα σεβαστούμε τις αποφάσεις τους.

Related items

More in this category: « Ο Β. Βενιζέλος προειδοποιεί για τους εσωκομματικούς αντιπάλους : μέχρι και ο Ιησούς πήρε φραγγέλιο Και αλλη δημοσκόπηση αυτη τη φορά μπροστά η ΝΔ »
back to top
Tweets by @vagelisgiakoumi
Facebook Slider

Register

User Registration
or Cancel