Ο Π. Σκουρλέτης απαντά στο άρθρο του. Α. Σαμαρά

Facebook Twitter YouTube
A+ A A-

Ο Π. Σκουρλέτης απαντά στο άρθρο του. Α. Σαμαρά

Η απάντηση Σκουρλέτη στο άρθρο του Αντώνη ΣαμαράΤη βεβαιότητα ότι πλησιάζει η ώρα όπου θα υπάρξει καταδίκη τόσο της κυβέρνησης όσο και του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, διατυπώνει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, με αφορμή σημερινό άρθρο του κ. Σαμαρά.
Στην ανακοίνωσή του ο κ. Σκουρλέτης, υπογραμμίζει ότι «ο κ. Σαμαράς, ο άνθρωπος ο οποίος ανέλαβε να ολοκληρώσει το έργο των προηγούμενων μνημονιακών κυβερνήσεων υφαρπάζοντας την ψήφο του ελληνικού λαού, αποκαλύπτεται υποστηρίζοντας πως για τον ίδιο σταθερότητα σημαίνει η διατήρηση των πολιτικών του και της ακραίας λιτότητας . Άραγε με ποιους παραμορφωτικούς φακούς βλέπει την πραγματικότητα ο κ. Σαμαράς έτσι ώστε να αποκαλεί επιτυχία την ανθρωπιστική κρίση που γέννησε η πολιτική του;

Ποτέ άλλοτε μεταπολιτευτικά ο επικεφαλής της Ν.Δ. δεν χαρακτηριζόταν από ένα τόσο ακραία διχαστικό, μισαλλόδοξο και ακροδεξιό λόγο. Άλλωστε οι δίαυλοι επικοινωνίας με την Χρυσή Αυγή απέδειξαν πως ο Μπαλτάκος ήταν ο Σαμαράς.

Η ώρα της κρίσης πλησιάζει και θα είναι καταδικαστική για τον κ. Σαμαρά και την πολιτική του. Την πολιτική που εχθρεύεται την αναδιανομή υπέρ των αδυνάτων και εκτινάσσει την ανεργία , που καταλήστεψε τα Ταμεία και έβαλε λουκέτο στις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, την πολιτική της κλεπτοκρατίας».

Related items

  • Προεκλογικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ για το κλείσιμο της δημόσιας τηλεόρασης
  • Ξαφνιάζει ο Γ. Σταθάκης του ΣΥΡΙΖΑ
  • Αλλο δίλλημα θέτει ο Α. Σαμαράς για τις εκλογές
  • Βίντεο - το προεκλογικό σποτ της ΝΔ με τον Α. Σαμαρά σε πρώτο πλάνο
  • ΣΥΡΙΖΑ : Η εναλλακτική πρόταση στην Ευρώπη της Α. Μερκελ
More in this category: « Οι υποψήφιοι του Ποταμιού σε βίντεο Η δημοκρατία των ισχυρών στις εκλογές »
back to top
Tweets by @vagelisgiakoumi
Facebook Slider

Register

User Registration
or Cancel