Στο αυγό του κόκορα ο Β. Βενιζέλος

Facebook Twitter YouTube
A+ A A-

Στο αυγό του κόκορα ο Β. Βενιζέλος

 

Οπως τελευταία συνηθίζεται στο ΠΑΣΟΚ κάθε δεκα πέντε ημέρες , στελεχη του κ. Βενιζέλου διοργανώνουν δειπνο με στελεχη που κινούνται στο κοινωνικό και συνδικαλιστικό χωρο. Είχε προηγηθεί ανάλογη εκδηλωση με συνδικαλιστές, εργαζόμενους στον τραπεζικό χωρο και τωρα χθες βράδυ με στελεχη διοικητές και υποδιοικητές νοςοκομείων που πρόσκειται στο ΠΑΣΟΚ.

Στην ομιλια του ο προεδρος του ΠΑΣΟΚ εμφανίστηκε αισιόδοξος σε οτι αφορα την υποθεση της Ελιάς και της κεντροαριστεράς και ζητησε να υπαρξει συσπείρωση ενόψει των διπλών εκλογών. Αυτοδιοικητικών και ευρωεκλογων ενώ σε οτι αφορα το θεμα της λειτουργίας των νοσοκομείων τους είπε οτι το ΠΑΣΟΚ ανέκαθεν ηταν παντα ευαισθητοποιημένο σε θεματα που σχετίζονται με την υγεια των πολιτών , τους ζητησε να εξυπηρετούν υποθέσεις ανθρώπων που επισκέπτονται νοσοκομεία και ειναι ανασφάλιστοι ενω παράλληλα τους εξήγησε και τα προβληματα στο χωρο της υγειας και γι αυτο οπως τόνισε γινονται οι αλλαγες που προωθεί το αρμόδιο υπουργείο στον  ΕΟΠΥΥ.

Συμπτωματικά στο ιδιο εστιατόριο ηταν σε παρακείμενα τραπέζια ο ηθοποιός Χάρης Ρώμας και μια παρέα νέων παιδιών σε αλλο τραπεζι που ζήτησαν απο τον κ. Βενιζέλο να φωτογραφηθεί μαζι τους.

Μαζι με τον κ. Βενιζέλο ηταν στελεχη οπως ο Λ. Γρηγοράκος, αναπληρωτής υπουργος Εσωτερικων, ο Π. Κουκουλόπουλος, Δημήτρης Καρύδης, Αφροδιτη Αλ Σαλεχ και ο γραμματεας του τομέα υγειας ο κ. Τζουμακας.

More in this category: « Υπάρχουν και εκείνοι που θελουν να ειναι υποψήφιοι αλλα δεν τους αφήνουν Συνεχώς στο κινητό για να μαθαίνει και να καθοδηγεί »
back to top
Tweets by @vagelisgiakoumi
Facebook Slider

Login or Register

Facebook user?

You can use your Facebook account to sign into our site.

fb iconLog in with Facebook

LOG IN

Register

User Registration
or Cancel