Αντάλλαξαν Γαλικά η Μαριλένα Κοππά με στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Facebook Twitter YouTube
A+ A A-

Αντάλλαξαν Γαλικά η Μαριλένα Κοππά με στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Έξαλλη ειναι με τους πρωην συντρόφους της η ευρωβουλευτής ανεξάρτητη πλέον Μαριλενα Κοππά. Ο λογος που τα εχει πάρει στο ... Κρανίο με τη Χαριλάου Τρικούπη ειναι γιατι διάβασε Παραπολιτικό σε εφημερίδα που την αφορά πως δήθεν ζητησε αναδρομικά όλες τις κρατήσεις απο την αποζημίωση της που έδινε οταν ηταν μέλος του ΠΑΣΟΚ και ευρωβουλευτης του.

Η κ. Κοππά παραιτήθηκε απο το ΠΑΣΟΚ μεσα Φεβρουαρίου και έστειλε μια επιστολή που ζητούσε απο πρώτη Μαρτίου να μην τις κρατάνε μέρος της αποζημίωσης της διότι πλέον οργανωτικά και πολιτικά δεν ανήκει στο ΠΑΣΟΚ. Προσέξτε απο την πρωτη Μαρτίου και οχι αναδρομικά οπως εγραψε το Παραπολιτικό σχολιο φυσικα οπως αναφέρει η ιδια με διαρροή απο συγκεκριμένο άνθρωπο της Χαρίλαου Τρικούπη τον οποίο και πήρε στο τηλέφωνο και αντάλλαξαν Γαλικα. Ο ιδιος δεν παραδέχεται τη διαρροή που έκανε , αλλα η ευρωβουλευτης εχει ολα τα στοιχεία που το αποδεικνύουν, τονίζει σε συνομιλητές της.

στο δελτιο τύπου. επισημαίνει 

Σε συνέχεια σημερινού δημοσιεύματος, δηλώνω ότι ποτέ δε ζήτησα αναδρομικά επιστροφή της παρακράτησης του μισθού που είχα καταβάλει υπέρ ΠΑΣΟΚ. Ανεξαρτητοποιήθηκα στις 18 Φεβρουαρίου, διακόπτοντας κάθε οργανική και πολιτική σχέση με το ΠΑΣΟΚ και ως εκ τούτου και με τοthinktankτου ΠΑΣΟΚ, το ΙΣΤΑΜΕ. Το μόνο που ζήτησα είναι να σταματήσουν οι παρακρατήσεις υπέρ κόμματος από 1η Μαρτίου και ουδέποτε απέλυσα συνεργάτη μου από το γραφείο μου.

Και η εφημερίδα «Το Βήμα» έπεσε θύμα των αθλιοτήτων της Χαριλάου Τρικούπη. Είναι σαφές από πού προέρχονται οι «δήθεν πληροφορίες». Οι αθλιότητες,όμως, πρέπει κάποια στιγμή να τελειώνουν. Ελλείψει πολιτικών επιχειρημάτων επιχειρείται η ηθική μου εξόντωση. Δε θα τους περάσει. Δε θα διστάσω να προσφύγω στη δικαιοσύνη για να προστατέψω την τιμή και υπόληψή μου.

Related items

  • Επιστολή παραίτησης στελεχών της ΝΔ
  • Κριτική και παράπονα πράσινων βουλευτών στην Κ.Ο
  • Επιστολή του Β. Βενιζέλου για τα χημικά της Συρίας στην Κρήτη
  • Τη διάλυση του ΠΑΣΟΚ ζητάει η Λ. Κατσέλη
  • Γ. Κιμούλης και Π. Τατσόπουλος σε εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ
More in this category: « Η σχιστομάτα δίπλα στον Τομσεν του ΔΝΤ Όταν ο Σαμαράς ξενύχιασε τη Μέρκελ »
back to top
Tweets by @vagelisgiakoumi
Facebook Slider

Register

User Registration
or Cancel