Αδωνις : Χρωστάει και σε μένα το κράτος

Facebook Twitter YouTube
A+ A A-

Αδωνις : Χρωστάει και σε μένα το κράτος

Για τις εφημερίες των ιατρών που δεν έχουν πληρωθεί από το 2012, και το γεγονός ότι και ο ίδιος δεν έχει πληρωθεί, μίλησε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης.

«Τόσα χρόνια, εμείς οι δεξιοί, όταν πηγαίναμε σε μια ομιλία που μαζευόντουσαν οι αριστεροί για να κάνουν τους γνωστούς τραμπουκισμούς, φεύγαμε. Εγώ έχω άλλη άποψη, να τους αντιμετωπίζω ευθέως και με θάρρος. Ήταν 140 άτομα που ήθελαν να με ακούσουν και άλλα 40 που...», σχολίασε αρχικά ο Γεωργιάδης στον realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

Μάλιστα πρόσθεσε: «Οι πολιτικοί πρέπει να προασπίζουν τις θέσεις τους σε κάθε βήμα από το οποίο βρίσκονται. Αν είναι να κάτσεις στον πάγκο, κάτσε σπίτι σου».

«Οι γιατροί δεν είναι απλήρωτοι. Είναι ανακριβές. Είναι απλήρωτοι ως προς τις υπερβάσεις των εφημεριών τους. Οι υπερβάσεις των εφημεριών τους, χρειάζονται έγκριση από το γενικό λογιστήριο του κράτους για να πληρωθούν γιατί είναι εκτός προϋπολογισμού. Αυτά οι γιατροί τα γνωρίζουν», σχολίασε σε σχετική ερώτηση ο Γεωργιάδης και συνέχισε:

«Δεν είναι ψεύτης το κράτος. Χρωστάει και σε μένα το κράτος, στην επιχείρηση μου. Δεν είναι απλήρωτοι οι γιατροί από το 2012. Έχουν πληρωθεί τις εφημερίες. Αυτό που λένε οι ίδιοι είναι ότι δεν έχουν πληρωθεί τις υπερβάλλουσες εφημερίες τους», πρόσθεσε.

«Δεν είναι θέμα μόνο του υπουργείου Υγείας. Είναι και θέμα του υπουργείου Οικονομικών», συνέχισε.

Πηγή φωτογεφίας eurokinissi

Related items

  • Άδωνις : απειλείται η δημόσια υγεία
  • Διαπληκτισμοί Άδωνι με τον πρόεδρο των φαρμακοποιών
  • Ο Αδωνις για τον Αλ Τσίπρα : δεν ειναι τσογλάνι
  • Αδωνις : Εχω χάσει ενα σκασμό λεφτά
  • Το SMS του Αντώνη Σαμαρά που "τρέλανε"τον Άδωνι
back to top
Tweets by @vagelisgiakoumi
Facebook Slider

Register

User Registration
or Cancel