Διαβάστε τον Καιρός...κόπο των Χριστουγέννων

Facebook Twitter YouTube
A+ A A-

Διαβάστε τον Καιρός...κόπο των Χριστουγέννων20131224-232305.jpg Χρόνια πολλά σε όλη την παρέα. Ανάψτε τζακάκι άφοβα – αιθαλομίχλη δεν πολυπαίζει γιατί θα φυσάει λίγο – και ξεχάστε τα προβλήματα του 2013. Νομίζετε η Άντζελα εσάς θα σκέφτεται Χριστουγεννιάτικα; Θα χτυπάει κανά rotewurst (φημισμένο γερμανικό λουκάνικο). Αν τώρα εσείς δεν έχετε χρήματα για λουκάνικα, ε πάρτε κανα μπούτι κοτόπουλο να ξεγελάσετε την πείνα σας. Δεν βαριέσαι…για όλους έχει ο Θεός και ο καιρός τα Χριστούγεννα. Βροχές και τοπικές καταιγίδες ανήμερα των Χριστουγέννων. Τα φαινόμενα θα είναι πιο έντονα σε ανατολική και νότια Πελοπόννησο, Κυκλάδες και βόρεια Κρήτη. Την Πέμπτη σταδιακά ο καιρός θα βελτιωθεί με εξαίρεση τα Δωδεκάνησα όπου θα εστιάζονται τα έντονα φαινόμενα ενώ νέα επιδείνωση αναμένεται και πάλι από το βράδυ και από την δυτική Ελλάδα αυτή την φορά με περισσότερο εκτεταμένα φαινόμενα. Τα χιόνια θα εντοπίζονται σε μεγάλα υψόμετρα και μόνο στην δυτική Μακεδονία θα πρέπει να περιμένουμε να «κατηφορίζουν» και λίγο πιο χαμηλά δημιουργώντας στους τυχερούς και την ανάλογη εορταστική ατμόσφαιρα. Για τους πιο ψαγμένους και τους ταξιδιώτες προτείνω να ρίξετε μια ματιά σε κάτι έκτακτα δελτία που εξέδωσε η ΕΜΥ.

20131224-232342.jpg Οι μίζες δεν κοιτάνε ούτε άγιες μέρες ούτε αργίες. Αυτός ο Τομπούλογλου (απίστευτο επίθετο) αιώνιος πολιτευτής της Ν.Δ. στην Β Αθηνών δεν είναι; Δεν κατάφερε να βρει το παιδί την άκρη του από την Βουλή και την βρήκε από την Υγεία. Εντάξει. Το ψωμί να μπαίνει στο σπίτι μας σου λέει τέτοιες περίεργες και κρύες μέρες. Η θερμοκρασία στην χώρα δεν θα ξεπεράσει τα Χριστούγεννα τους 8 με 10 βαθμούς στα βόρεια και τους 15 με 18 βαθμούς κελσίου στην υπόλοιπη Ελλάδα.

20131224-232430.jpg

20131224-232437.jpg Και ενώ εμείς εδώ μιλάμε για Χριστούγεννα, στην γειτονική χώρα το πολιτικό σκηνικό τραβάει Γολγοθά έπειτα από τις αποκαλύψεις για τα σκάνδαλα. Η πολιτική θύελλα είναι τόσο μεγάλη που και στην Ελλάδα θα φυσάει από την εκεί πλευρά, γενικά από ανατολικές δηλαδή διευθύνσεις με ένταση που δεν θα ξεπερνά στα πελάγη τα 5 με 6 μποφόρ (τίποτα το ανησυχητικό για τους ταξιδιώτες). Πραγματικά σκέτη απόλαυση τα βίντεο της Χ.Α. που διαρρέουν. Είναι για ποπ κορν και ανάλαφρες κινηματογραφικές βραδιές. Ειδικά μάλιστα δεδομένου ότι ανήμερα των Χριστουγέννων η βροχή θα πέσει με το τουλούμι στην Αττική αν και την δεύτερη μέρα ο καιρός μαλακώνει και θα δούμε και λίγο ήλιο. * Ο Καιροσκόπος χρησιμοποίησε τους χάρτες της Δημόσιας Τηλεόρασης, την οποία και ευχαριστεί. Συστήνει δε πάντα την Εθνική μας Μετεωρολογική Υπηρεσία για την πλέον έγκυρη καιρική σας ενημέρωση.
back to top
Tweets by @vagelisgiakoumi
Facebook Slider

Login or Register

Facebook user?

You can use your Facebook account to sign into our site.

fb iconLog in with Facebook

LOG IN

Register

User Registration
or Cancel