Διαβάστε τον Καιρός...κόπο του Σαββατοκύριακου (CMigrator copy 1)

Facebook Twitter YouTube
A+ A A-

Διαβάστε τον Καιρός...κόπο του Σαββατοκύριακου (CMigrator copy 1)20140103-214852.jpg «Τι είχα Γιάννη…τι είχες πάντα» λέει η παροιμία και άλλα λέει ο Γιάννης για το πότε η Ελλάδα θα βγει στις αγορές, άλλα η Κομισιόν, άλλα ο Αντώνης. Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε δηλαδή και το μόνο σίγουρο πια είναι ότι αν η κατάσταση δεν ξεκαθαρίσει μέχρι τις ευρωεκλογές μυρίζομαι θερινές κάλπες για εθνικές εκλογές αυτή την φορά. Ο καιρός το επόμενο διήμερο μπορεί να μην είναι θερινός, όμως σίγουρα δεν θα θυμίζει την καρδιά του χειμώνα. Λιακάδα σε όλη σχεδόν την χώρα με εξαίρεση την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα όπου το Σάββατο θα έχουμε παροδικές βροχούλες.

20140103-214922.jpg Θάνο Πλεύρη σε είδα την Παρασκευή να πίνεις καφεδάκι με την αξιολάτρευτη γυναίκα σου και το ακόμη πιο αξιολάτρευτο κοριτσάκι σου. Φιλική συμβουλή: Δύο ώρες σε παρατηρούσα. Δεν σήκωσες το κεφάλι από το κινητό. Από έναν «δεξιό» οικογενειάρχη περιμένουμε μια πιο family friendly εικόνα. Σαν τον καιρό της Κυριακής όπου η λιακάδα επιτρέπει τις οικογενειακές εκδρομές εκτός από την δυτική Ελλάδα όπου θα έχουμε κάποιες μπόρες. Με μια πρόωρη πρόβλεψη να σας πω ότι ο καιρός μας τα χαλάει τα Θεοφάνεια. Μπαϊράκι εξακολουθεί να σηκώνει ο Κακλαμάνης για τον Δήμο της Αθήνας. Ας το δούμε ρεαλιστικά. Όποιον υποψήφιο και να στηρίξει η Ν.Δ. τον βλέπω να έχει πολύ δύσκολη μάχη. Αντίθετα όσοι ταξιδεύουν με τα πλοία στα πελάγη μας το Σαββατοκύριακό δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα αφού το βοριαδάκι θα είναι ασθενές, το πολύ μέχρι 4 μποφόρ. Τα είχαμε πει ότι ο Σγουρός δεν είναι σίγουρος στην Περιφέρεια; Σας το λέω τώρα. Δεν έχει και φανατικούς οπαδούς στην Συγγρού όπως κάποιοι νομίζουν. Να δείτε που εκεί θα έχουμε Φάντη Μπαστούνη την τελευταία στιγμή τον Μάκη. Καλές οι θερμοκρασίες για την εποχή το Σαββατοκύριακο, γύρω στους 10 με 14 βαθμούς στα βόρεια, έως και 16 με 17 βαθμούς κελσίου στην υπόλοιπη Ελλάδα.

20140103-215015.jpg

20140103-215026.jpg Βλέπει τα τάλιρα το ΠΑΣΟΚ στις δημοσκοπήσεις και του έρχεται κόλπος. Η στροφή στα κοινωνικά θέματα επιβεβλημένη με πρώτο στόχο τον Άδωνη που έτσι και αλλιώς δεν είναι και πολύ αγαπημένος στο κίνημα. Ο καιρός ωστόσο δεδομένης της εποχής θα είναι αξιολάτρευτος στην Αττική, με αρκετή ηλιοφάνεια, ασθενές βοριαδάκι και μέγιστες θερμοκρασίες γύρω στους 15 με 16 βαθμούς κελσίου. Αλλαγή με νοτιάδες και βροχές αναμένεται σταδιακά από την ημέρα των Θεοφανείων. * Ο Καιροσκόπος χρησιμοποίησε τους χάρτες της Δημόσιας Τηλεόρασης την οποία και ευχαριστεί. Συστήνει πάντα την ΕΜΥ για την πλέον έγκυρη καιρική σας ενημέρωση.
back to top
Tweets by @vagelisgiakoumi
Facebook Slider

Login or Register

Facebook user?

You can use your Facebook account to sign into our site.

fb iconLog in with Facebook

LOG IN

Register

User Registration
or Cancel