Ο Καιρός...κόπος του Σαββατοκύριακου (CMigrator copy 1)

Facebook Twitter YouTube
A+ A A-

Ο Καιρός...κόπος του Σαββατοκύριακου (CMigrator copy 1)20140111-104149.jpg Εξ αναβολής χειμώνα έχουμε στον καιρό. Κάτι σαν τις αναβολές που δίνει ο ΣΥΡΙΖΑ σε κρίσιμες αποφάσεις. Διότι ποιος θα χαρακτηρίσει έναν χειμώνα βαρύ όταν ο Ιανουάριος έχει χαρακτηριστικά Απριλίου; Και ποιος θα χαρακτηρίσει ένα κόμμα στιβαρό, ικανό να κρατήσει στα χέρια τους τις τύχες του τόπου όταν το συζητούσε μέρες για το αν θα διαγράψει ένα μέλος του που εδώ που τα λέμε ήθελε και δεν ήθελε να είναι στο κόμμα; Απρόθυμος και ο καιρός να πιστέψει ότι είναι χειμώνας. Έτσι και το Σάββατο λιακάδα και μόνο λίγες τοπικές νεφώσεις περιμένουμε στην χώρα. Ένα ασθενές βοριαδάκι θα κυριαρχεί ενώ η θερμοκρασία ιδιαιτέρως ικανοποιητική γύρω στους 14 με 16 βαθμούς το μεσημέρι στα βόρεια, στους 17 με 19 βαθμούς κελσίου στην υπόλοιπη Ελλάδα.

20140111-104208.jpg Παιδιά η πολιτική showbiz έχει τα «άπλυτά» της. Τώρα εσείς ασχολείστε αν ένας νεαρός πολιτικός στην Ελλάδα έκανε την κουτσκουκέλα του. Εδώ ολόκληρος Ολάντ – αυτός ο σοβαρός κυριούλης που η φατσούλα του σε ηρεμεί και σε νυστάζει – φαίνεται να μην μας τα λέει καλά. Αντίθετα, πολύ καλά μας τα λέει το Σάββατο ο καιρός στην Αττική. Λιακάδες, ασθενείς άνεμοι και θερμοκρασία που δεν αποκλείεται τοπικά να αγγίξει και τους 19 βαθμούς κελσίου.

20140111-104302.jpg Ο Κεδίκογλου λέει ότι η αριστερά βάζει πλάτες σε τρομοκράτες γιατί ένας τύπος που πριν από 30 χρόνια φέρεται να στήριζε τις Ερυθρές Ταξιαρχίες, στηρίζει ΣΥΡΙΖΑ. Η ΝΔ δηλαδή με τον ίδιο συλλογισμό βάζει πλάτες στην ακροδεξιά όταν έχει αγκαλιάσει την μισή – προ τριακονταετίας - νεολαία Παπαδόπουλου; Εμείς ειλικρινά δεν το πιστεύουμε. Οι άνθρωποι αλλάζουν όπως ο καιρός. Την Κυριακή βέβαια η αλλαγή θα αφορά μόνο την δυτική Ελλάδα όπου προβλέπονται πρόσκαιρες βροχές. Στην υπόλοιπή χώρα η καλοκαιρία συνεχίζεται. Οι άνεμοι παραμένουν ασθενείς (2-4 μποφόρ) από νοτιοδυτικές γενικά διευθύνσεις και η θερμοκρασία σε υψηλά επίπεδα γύρω στους 16 με 18 βαθμούς κελσίου το μεσημέρι

20140111-104334.jpg Βλέπω ο Καμίνης ανανέωσε την ιστοσελίδα του Δήμου. Φορτσάρει ενόψει των εκλογών. Τα δίνει όλα και ο καιρός την Κυριακή στην Αθήνα. Λιακάδα, λίγες μόνο τοπικές νεφώσεις, ασθενείς γενικά άνεμοι και μέγιστη θερμοκρασία γύρω στους 16 με 17 βαθμούς κελσίου. * Ο Καιροσκόπος χρησιμοποίησε τους χάρτες της Δημόσιας Τηλεόρασης την οποία και ευχαριστεί. Συστήνει πάντα την ΕΜΥ για την πλέον έγκυρη καιρική σας ενημέρωση.
back to top
Tweets by @vagelisgiakoumi
Facebook Slider

Login or Register

Facebook user?

You can use your Facebook account to sign into our site.

fb iconLog in with Facebook

LOG IN

Register

User Registration
or Cancel