Για γιάφκες στην Ελλάδα μίλησε ο συνεργός του εκτελεστή στην Αγ.Νάπα

Facebook Twitter YouTube
A+ A A-

Για γιάφκες στην Ελλάδα μίλησε ο συνεργός του εκτελεστή στην Αγ.Νάπα

Το πενταπλό φονικό έγινε τον Ιούνιο του 2012 Το πενταπλό φονικό έγινε τον Ιούνιο του 2012

Πληροφορίες για γιάφκες στην Ελλάδα φέρεται να έχει δώσει στην κυπριακή αστυνομία ένας από τους συνεργούς του εκτελεστή στον πενταπλό φόνο που έγινε τον Ιούνιο του 2012 στην Αγία Νάπα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της κυπριακής εφημερίδας «Πολίτης», μετά την καταδίκη του πέντε φορές σε ισόβια το συγκεκριμένο άτομο ζήτησε να δώσει κατάθεση στην αστυνομία, στην οποία κατονόμασε τον άνθρωπο που έδωσε το όπλο και τα χρήματα, αλλά και αυτούς που διέταξαν το συμβόλαιο θανάτου.

Πληροφορίες της εφημερίδας αναφέρουν πως παραδέχθηκε τη σχέση του ίδιου, αλλά και συνεργού του με τον αντεξουσιαστικό χώρο στην Ελλάδα και αποκάλυψε περιοχές που βρίσκονται κρυμμένα όπλα.

Τον Ιούνιο του 2012 στην Αγία Νάπα της Κύπρου δολοφονήθηκαν εν ψυχρώ στη διάρκεια ενέδρας πέντε άτομα-συνοδοί ασφαλείας κύπριου επιχειρηματία.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν δύο Έλληνες, 29 και 41 ετών, οι οποίοι φέρονται να πραγματοποίησαν την πενταπλή δολοφονία έναντι συμβολαίου θανάτου, ύψους περίπου 30.000 ευρώ.

Κεντρικό ρόλο φέρεται ότι έπαιξε ο 29χρονος, ο οποίος κατεγράφη σε βίντεο να πυροβολεί 14 φορές σε λιγότερο από 10 δευτερόλεπτα.

Οι δύο συνελήφθησαν στην Ελλάδα μετά από ευρωπαϊκά εντάλματα σύλληψης των κυπριακών αρχών και εκδόθηκαν στην Κύπρο.

Το αξιοσημείωτο είναι ότι τα δύο αυτά άτομα ήταν γνωστά στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία για δράση στον «ευρύτερο αντιεξουσιαστικό χώρο».

Related items

More in this category: « Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων Νέος μετασεισμός στην Κεφαλονιά 4,8 ρίχτερ »
back to top
Tweets by @vagelisgiakoumi
Facebook Slider

Login or Register

Facebook user?

You can use your Facebook account to sign into our site.

fb iconLog in with Facebook

LOG IN

Register

User Registration
or Cancel