Η ΔΗΜΑΡ στηρίζει τον Γ. Θωμά στο Χαλάνδρι για δήμαρχο

Facebook Twitter YouTube
A+ A A-

Η ΔΗΜΑΡ στηρίζει τον Γ. Θωμά στο Χαλάνδρι για δήμαρχο

Τον ανεξάρτητο Υποψήφιο Δήμαρχο, Γιώργο Θωμά, δικηγόρο, επί χρόνια συνεργάτη της Μελίνας, αποφάσισε να στηρίξει η δημοτική κίνηση « Χαλάνδρι η πόλη μας» δημοτική κίνηση της ΔΗΜΑΡ στο Χαλάνδρι.
Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν μετά την απόφαση αναφέρουν :

Του Γιώργου Θωμά, επικεφαλής της Δημοτικής κίνησης «Χαλάνδρι πόλη για να ζεις», υποψήφιου Δημάρχου Χαλανδρίου και της Δημοτικής κίνησης « Χαλάνδρι η πόλη μας. 

Οι επερχόμενες δημοτικές εκλογές πρέπει να αποτελέσουν πεδίο συγκρότησης προτάσεων και πολιτικής για τη μεταρρύθμιση και την ενίσχυση των αυτοδιοικητικών θεσμών, για την ενίσχυση του κοινωνικού ρόλου των δήμων.

Το Χαλάνδρι εδώ και πολλά χρόνια υφίσταται τις συνέπειες της αδράνειας των Δημοτικών Αρχών, που απλώς παρακολουθούν, χωρίς να αντιδρούν, τις εξελίξεις στην πόλη. Το σύστημα καθαριότητας ανεπαρκές. Οι κοινόχρηστοι χώροι λιγοστοί και απροσπέλαστοι. Οι σχολικές, αθλητικές και πολιτιστικές υποδομές παραμελημένες.

Είναι ανάγκη η νέα δημοτική αρχή να διαχειριστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις τοπικές υποθέσεις, να στηρίξει τους πολίτες που πλήττονται ιδιαίτερα από την οικονομική και κοινωνική κρίση και να συμβάλει στη βελτίωση ποιότητας της ζωής των κατοίκων του Χαλανδρίου.

Η δημοτική κίνηση « Χαλάνδρι, η πόλη μας», αναγνωρίζοντας την κρισιμότητα των επερχόμενων δημοτικών εκλογών για την τοπική κοινωνία , αλλά και την ανάγκη να δημιουργηθούν ευρύτερες συσπειρώσεις τοπικών δυνάμεων προοδευτικού προσανατολισμού, αποφάσισε να στηρίξει την ακηδεμόνευτη υποψηφιότητα του Γιώργου Θωμά.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Χαλανδρίου Γιώργος Θωμάς, επικεφαλής της δημοτικής κίνησης «Χαλάνδρι, πόλη για να ζεις» και η Δημοτική κίνηση «Χαλάνδρι, η πόλη μας» καλούν σε συστράτευση κάθε ενεργό πολίτη και συλλογικότητα του Χαλανδρίου για τη συγκρότηση ενός τολμηρού, εναλλακτικού, μεταρρυθμιστικού και αναπτυξιακού σχεδίου, που θα εγγυάται την κοινωνική συνοχή, και θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για έναν Δήμο σύγχρονο, δημοκρατικό, με διαφάνεια στη λειτουργία και τη διαχείριση.

Το μέλλον της πόλης μας δεν είναι από μόνο του ούτε πιο σκοτεινό, ούτε πιο φωτεινό. Στο χέρι μας είναι ν' αποφασίσουμε πώς θα είναι.

Σήμερα κρίνεται αν θα αδράξουμε την τελευταία μας ευκαιρία να ανατρέψουμε την αρνητική πορεία της πόλης μας ή αν θα μείνουμε απαθείς και θα καταγραφούμε ως η γενιά εκείνη που ανέχθηκε την καταστροφή αντί να προσπαθήσει να την αποτρέψει.

Ήρθε η ώρα των επιλογών. Ήρθε η ώρα να παραμερίσουμε το παλιό και το φθαρμένο.

Ήρθε η ώρα να αφήσουμε πίσω μας όλους αυτούς που αποτελούν μέρος των προβλημάτων της πόλης μας, όλους αυτούς που ήσαν παρόντες στις παρελάσεις και απόντες στα προβλήματα.

Σήμερα πρέπει να ξανασχεδιάσουμε την πόλη μας, πρέπει να πάρουμε πίσω την πόλη μας, πρέπει να ξαναβρούμε την ψυχή μας.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ

More in this category: « Τα κόμματα τι χαρακτήρα αυτοδιοίκησης επιδιώκουν; Προσλήψεις θα κάνει ο ΟΤΕ »
back to top
Tweets by @vagelisgiakoumi
Facebook Slider

Login or Register

Facebook user?

You can use your Facebook account to sign into our site.

fb iconLog in with Facebook

LOG IN

Register

User Registration
or Cancel