Σπάει κάθε ρεκόρ στα φθηνά εισητήρια η Ryanair

Facebook Twitter YouTube
A+ A A-

Σπάει κάθε ρεκόρ στα φθηνά εισητήρια η Ryanair

Σπεύστε να προλάβετε.... η ιρλανδική εταιρία Ryanair ξεκινώντας πτήσεις από τη νέα της βάση στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος ανακοίνωσε πως οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν κρατήσεις για πτήσεις της εταιρείας στην τιμή των 9.99 ευρώ (μαζί με τους φόρους) προς τους εξής προορισμούς:

Χανιά
Λονδίνο
Μιλάνο
Πάφο
Ρόδο
και Θεσσαλονίκη
Σύμφωνα με τις δηλώσεις του επικεφαλής της Raynair Μαίκλ Ο'Λίρι, μέχρι τα μεσάνυχτα της επόμενης Δευτέρας 24 Μαρτίου, όσοι επιθυμούν, έχουν τη δυνατότητα να κάνουν κρατήσεις για πτήσεις της εταιρείας στην τιμή των 9.99 ευρώ. Συνολικά, σε αυτή την τιμή θα διατεθούν 100.000 εισιτήρια. Η εταιρεία για αρχή, θα πραγματοποιεί 150 πτήσεις την εβδομάδα από την Αθήνα και συγκεκριμένα καθημερινά, 10 πτήσεις για Θεσσαλονίκη, τέσσερις πτήσεις προς τα Χανιά και δύο πτήσεις για Λονδίνο, Μιλάνο, Πάφο και Ρόδο

Ωστόσο ο κ. Ο'Λίρι, ανακοίνωσε πως τον Νοέμβριο του 2014 θα ανακοινωθούν και νέες πτήσεις από τη χώρα μας προς νέους προορισμούς στο εσωτερικό, καθώς ήδη βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τα περιφερειακά αεροδρόμια της χώρας. Τόνισε, μάλιστα, ότι το 2018 στοχεύει να είναι η «Νούμερο 1» εταιρεία στην Ελλάδα. «Τα έξι νέα μας δρομολογια από Αθήνα θα παρέχουν στους Έλληνες καταναλωτές και επισκέπτες μια εναλλακτική σε σχέση με τις υψηλές τιμές εισιτηρίων της Aegean/Olympic, ενώ ταυτόχρονα θα απολαμβάνουν τις χαμηλές τιμές εισιτηρίων της Ryanair» τόνισε χαρακτηριστικά.

Related items

back to top
Tweets by @vagelisgiakoumi
Facebook Slider

Register

User Registration
or Cancel