Ηχηρή διάψευση Νίκου Νικολόπουλου

Facebook Twitter YouTube
A+ A A-

Ηχηρή διάψευση Νίκου Νικολόπουλου

Διαψεύδει ο βουλευτής Αχαΐας, Νίκος Νικολόπουλος πως ήταν συνεργάτης του ο συλληφθείς με την κατηγορία του χρηματισμού από αλλοδαπούς για έκδοση πλαστών πιστοποιητικών.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε ο κ. Νικολόπουλος αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Σχετικά με ανάρτηση σας που αφορά στην σύλληψη νεαρού ατόμου, μετά από καταγγελία ότι υφάρπαζε χρήματα αλλοδαπών, προσποιούμενος πως είναι στέλεχος του Υπουργείου Εξωτερικών και θα μπορούσε να τους διασφαλίσει άδειες παραμονής στην Ελλάδα, από το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα ανακοινώνονται τα εξής:

«Το εν λόγω άτομο, όπως και εκατοντάδες ακόμα πολίτες, είχε προσέλθει στα γραφεία του κόμματος επιθυμώντας να προσφέρει υπηρεσίες ως απλός εθελοντής, εκτελώντας κατά διαστήματα κάποιες εξωτερικές εργασίες καθημερινότητας, αλλά και άλλες δράσεις στα πλαίσια του προεκλογικού αγώνα».

Πληροφορούμενος, ωστόσο, την καταγγελία στην Πάτρα όπου βρισκόταν την Πέμπτη ο Γ.Γ. του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος, κ. Νίκος Νικολόπουλος, έδωσε σαφείς οδηγίες σε συνεργάτες του, να εντοπίσουν και να οδηγήσουν άμεσα το νεαρό αυτό άτομο, ενώπιον της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, όπου και παραδόθηκε, προκειμένου να μην αποφευχθεί η διαδικασία του αυτοφώρου και να λάμψει η αλήθεια των καταγγελλομένων ή μη, το συντομότερο δυνατό, μέσα από την αστυνομική και δικαστική διερεύνηση της υπόθεσης. Επαναλαμβάνω ότι έτσι ακριβώς και συνέβη σε χρόνο «ντε-τε».

Κατόπιν τούτων, τόσο ο κ. Νικολόπουλος, όσο και το σύνολο των πολιτικών στελεχών του κόμματος στην Αττική, τονίζουν πως μέσα στους κόλπους του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος δεν μπορεί να χωρέσει ούτε καν σκιά έκνομης δράσης οποιουδήποτε στελέχους, μέλους ή και απλού εθελοντή. Οποιαδήποτε αντίθετη πράξη – ή και σκέψη ακόμα – αποτελεί «εχθρό» του κόμματος και των πολλών χιλιάδων στελεχών του ανά την Ελλάδα και θα αντιμετωπίζεται άμεσα και με τον τρόπο που αρμόζει στην πολιτική και κοινωνική ηθική των Ελλήνων, με την παραδειγματική τιμωρία».

back to top
Tweets by @vagelisgiakoumi
Facebook Slider

Register

User Registration
or Cancel