Κορυφώνεται η έξοδος των εκδρομέων του Πάσχα

Facebook Twitter YouTube
A+ A A-

Κορυφώνεται η έξοδος των εκδρομέων του Πάσχα

Η έξοδος των εκδρομέων του Πάσχα κορυφώνεται σήμερα Μεγάλη Παρασκευή καθώς και οι τελευταίοι αναμένεται να εγκαταλείψουν την πόλη μέχρι το απόγευμα προκειμένου να περάσουν εκτός Αθηνών τις εορταστικές ημέρες.

Σύμφωνα με τα στοιχείς της «εξόδου» μέχρι τις 6 το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης περίπου 73.000 οχήματα πέρασαν από τα διόδια Αφιδνών και Ελευσίνας,.

Από χθες μάλιστα η Τροχαία βρίσκεται επί ποδός στις εθνικές οδούς προκειμένου να διευκολύνει τη μετακίνηση των εκδρομέων. Υπενθυμίζεται πως και σήμερα, από τις 6 το πρωί έως τις 4 μετά το μεσημέρι, ισχύει το μέτρο απαγόρευσης της κυκλοφορίας σε τμήματα των εθνικών οδών στο ρεύμα εξόδου για φορτηγά ωφέλιμου βάρους άνω του 1,5 τόνου

Αυξημένη είναι η κίνηση στα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου καθώς η πληρότητα αγγίζει το 75% με 80%

Μεγάλη είναι και η κίνηση στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, όπου από τη Μεγάλη Πέμπτη μέχρι και τις 22 Απριλίου, τρίτη ημέρα του Πάσχα θα πραγματοποιηθούν συνολικά 2.245 αφίξεις και αναχωρήσεις εκ των οποίων οι 74 είναι πτήσεις τσάρτερ ή έκτακτες.

Στους δύο σταθμούς των υπεραστικών λεωφορείων της Αττικής, Κηφισού και Λιοσίων οι πληρότητες φτάνουν προς όλους τους προορισμούς το 100%. Μάλιστα για την αντιμετώπιση της αυξημένης ζήτησης από τα ΚΤΕΛ θα δρομολογηθούν επιπλέον λεωφορεία, έτσι ώστε να εξυπηρετηθούν όλοι όσοι επιθυμούν να ταξιδέψουν στην ελληνική περιφέρεια.

Related items

  • Επιστροφή στη καθημερινότητα μέτρα απο την τροχαία
  • Ο Άγγλος πρέσβης απέδειξε πως αγαπά το Πάσχα των ελλήνων
  • Το egiakoumis.gr σας εύχεται Χρόνια πολλά με υγεία και καλωσύνη
  • Ο ρουκετοπόλεμος της Χίου εντυπωσιάζει το BBC
  • Τα ήθη και τα έθιμα του Πάσχα σε ολη την Ελλάδα
More in this category: « Χίος : 51χρονος διαμελίστηκε απο έκρηξη δυναμίτη Φωτογραφία - απίστευτο ατύχημα στη Σαντορίνη »
back to top
Tweets by @vagelisgiakoumi
Facebook Slider

Register

User Registration
or Cancel