Τα νέα έξυπνα γυαλιά της google δείτε τι κάνουν

Facebook Twitter YouTube
A+ A A-

Τα νέα έξυπνα γυαλιά της google δείτε τι κάνουν

Η Luxottica, ο μεγαλύτερος παραγωγός γυαλιών ηλίου, η οποία κατασκευάζει μεταξύ άλλων τα brands Ray-Ban και Oakley προχώρησε σε συμφωνία με την αμερικανική εταιρεία Google να κατασκευάζει αλλά και να διανέμει μέσω του εμπορικού της δικτύου τα γυαλιά με την τεχνολογία Google glass.

«Με χαρά σας ανακοινώνουμε τη συνεργασία μας με την Google και είμαστε περήφανοι που γι'άλλη μια φορά πρωτοπορούμε στην βιομηχανία κατασκευής γυαλιών καθώς εδώ και πάνω από 50 χρόνια βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή» ανέφερε ο Andrea Guerra, ο διευθύνων σύμβουλος της Luxottica Group.

To Google Glass είναι ένα είδος φορέσιμου μικροϋπολογιστή που έχει τη μορφή ενός ζευγαριού γυαλιών. Η συσκευή συνδέεται αυτόματα στο διαδίκτυο μέσω του smart phone του χρήστη. Αντί για φακούς διαθέτει μια οθόνη στο ύψος του δεξιού ματιού μέσω της οποίας δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να έχει πρόσβαση στο e-mail του, να πλοηγείται στο διαδίκτυο, να καταγράφει βίντεο κλπ.

Οι δύο εταιρείες δεν έχουν ανακοινώσει στοιχεία που αφορούν στην οικονομική πτυχή της μεταξύ τους συνεργασίας.

Το προϊόν αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά το 2015.

Related items

  • Το 90% των χρηστών του Ίντερνετ δεν γνωρίζει τη λειτουργία του Ctrl F
More in this category: « Μέθυσε η ασφάλεια του Ομπάμα τους έστειλαν πίσω στις ΗΠΑ Σοκάρει η υπουργός με το μικροσκοπικό .... εσώρουχο »
back to top
Tweets by @vagelisgiakoumi
Facebook Slider

Register

User Registration
or Cancel